Kirjaboek: kirjaboek.nl | !Koppen dicht! | Biesweid
!Koppen dicht!

!Koppen dicht!

Biesweid
Prijs: €12,58
ISBN 9080569569
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

‘Zit je altijd zo te klooien met je eten, Aar?’ ‘Nee hoor normaal gesproken is het nog veel erger.’

Een van de vele toonzettende grappen in dit boek !Koppen Dicht! Een bejaardenhuis vol met oudjes die stram van lichaam zijn maar jong van geest. Velen zijn gekluisterd aan rolstoel of looprek en hebben last van ‘slecht zicht’, of ‘slechte ontvangst’. Doldwaze avonturen gaan onze helden tegemoet waarbij niets te gek is. Totdat een noodlottige samenloop van omstandigheden roet in het eten gooit. Om dan de draad weer op te pakken lijkt een vakantie naar een warm oord de aangewezen plek om van alle beslommeringen bij te komen en of dat allemaal goed afloopt..?

Bij voorkeur dient u dit boek in afzondering te lezen en wel in de avonduren. U nestelt zich op de bank in joggingpak. Daarbij drinkt u een rode lambrusco en eet daarbij een stukje brie. Als achtergrondmuziek zet u een cd op met muziek uit de jaren zestig (Beatles, Stones, Kinks of The Who).

!Koppen dicht! Is het schrijversdebuut van Biesweid. Van zijn hand zijn wel reeds enkele losse korte verhalen verschenen bij diversen verenigingsbladen. Inmiddels is hij nu bezig met het schrijven van een gedichtenbundel getiteld ‘Hersenspinsels’. Deel twee van !koppen dicht!, is in voorbereiding.

Biesweid is het pseudoniem van Fred Boon

ISBN: 9080569569
blz.: 186
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Lest Best!
Lest Best! - €11,57
Dit zijn de avonturen van bejaarden van Lommerlust. Ze gaan waar nog geen bejaarde eerder is geweest, ontdekken nieuwe werelden en zoeken steeds weer naar nieuwe uitdagingen. In dit deel gaat het verder, veel verder. Alle remmen zijn los. Geen zee gaat te hoog.Niets is te dol. Kortom, het wordt weer smullen van de doldwaze avonturen vanOpa Verbaan,