Boekenpakketten

Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden met de prijzen erbij.

Basispakket (300 euro)

arrow Inbegrepen is een omslagontwerp op basis van door u aangeleverd beeld- en tekstmateriaal.
arrow U ontvangt digitale proeven van het binnenwerk en het omslag, en een proefdruk op papier.
arrow Na akkoordverklaring van de proefdruk, produceert Kirjaboek drie paperbacks.
arrow Het boek wordt opgenomen in onze verkoopdatabase voor toekomstige productie en verkoop vanaf oplage 1.
arrow Per verkocht exemplaar ontvangt u 15% royalty van de netto verkoopprijs (verkoopprijs exclusief btw en eventueel verleende handelskorting).
arrow Als geregistreerd auteur kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online via onze site zien hoe de verkoop van uw boek loopt en hoeveel royalty u zult ontvangen.
arrow Het boek wordt geplaatst in de online winkel van Kirjaboek. In de online boekwinkel wordt de paperbackversie van het boek opgenomen.
arrow U ontvangt een digitale afbeelding van het omslag van uw boek voor opname op uw eigen website die met een link gekoppeld kan worden aan onze bestelmodule.

Extra boekenpakket paperback met ISBN-registratie (420 euro)
meer foto's van paperbacks arrow Alles van het basispakket maar in plaats van 3 paperbacks ontvangt u 10 paperback exemplaren.
arrow Een unieke en wereldwijde ISBN-registratie. Via het ISBN kan uw boek ook bij de reguliere boekwinkel besteld worden.
arrow Extra exemplaren die verstuurd worden naar de Koninklijke Bibliotheek en de Nederlandse Bibliotheek Dienst.
voorbeeld - meer foto's van paperbacks
Extra boekenpakket gebonden met ISBN-registratie (495 euro)
meer foto's van gebonden boeken< arrow Alles van het basispakket maar in plaats van 3 paperbacks ontvangt u 10 gebonden (hardcover) exemplaren.
arrow Een unieke en wereldwijde ISBN-registratie. Via het ISBN kan uw boek ook bij de reguliere boekwinkel besteld worden, in de paperbackuitvoering.
arrow Extra (paperback) exemplaren die verstuurd worden naar de Koninklijke Bibliotheek en de Nederlandse Bibliotheek Dienst.
voorbeeld - meer foto's van gebonden boeken
Extra luxe boekenpakket genaaid gebonden met ISBN-registratie (545 euro)
meer foto's van gebonden linnen boeken arrow Alles van het basispakket maar in plaats van 3 paperbacks ontvangt u 10 luxe gebonden exemplaren. De boeken worden (genaaid) handgebonden met een linnen kaft. En om de linnen kaft is een glanzende stofomslag gevouwen. Heel chic!
arrow Een unieke en wereldwijde ISBN-registratie. Via het ISBN kan uw boek ook bij de reguliere boekwinkel besteld worden, in de paperbackuitvoering.
arrow Extra (paperback) exemplaren die verstuurd worden naar de Koninklijke Bibliotheek en de Nederlandse Bibliotheek Dienst.

Max. formaat: A5, ongeveer 200 pagina's
voorbeeld - meer foto's van gebonden linnen boeken
Extra boekenpakket paperback met ISBN-registratie en aanmelding bij het CB (695 euro)

arrow Alles van het extra boekenpakket paperback met ISBN-registratie, met daarbij:
arrow Een barcode achterop het boek.
arrow Aanmelding van het boek bij het CB. Vrijwel alle boekhandels in Nederland en vele in Vlaanderen hebben een aansluiting bij het CB.
arrow Opname bij het CB voor de duur van twee jaar. Het boek zal (semi-)automatisch verschijnen op de bekende online boekwinkels waaronder bol.com en Bruna.nl.
arrow NB: vanwege de boekhandelskorting blijven er wat minder royalty's over; we doen u hierover vooraf een opgave.

Extra boekenpakket paperback met ISBN-registratie, CB, tekstcorrectie en persbericht (995 euro)

arrow Alles van het extra boekenpakket paperback met ISBN-registratie en aanmelding bij het CB, met daarbij:
arrow Tekstcorrectie (tot 75.000 woorden); we corrigeren spelling, grammatica en interpunctie. U ontvangt een proef waarin de voorgestelde wijzigingen gemarkeerd zijn.
arrow We verzorgen een persbericht dat u kunt gebruiken om het verschijnen van uw boek aan te kondigen. We schrijven het persbericht in overleg met u. We versturen het persbericht (zo veel mogelijk per e-mail) naar ongeveer 40 geselecteerde adressen van tijdschriften, kranten, online media en/of radio- en tv-programma's. We versturen op aanvraag drie recensie-exemplaren.

Tekstcorrectie (3,95 euro per 1000 woorden)

arrow We kijken graag de tekst van uw boek voor u na. We corrigeren spelling, grammatica en interpunctie. U ontvangt een proef waarin de voorgestelde wijzigingen gemarkeerd zijn. Het tarief voor tekstcorrectie geldt alleen in combinatie met een boekenpakket.

Promotiemateriaal: flyers (280 euro)
voorbeeld arrow Met een mooie flyer uw boek promoten. We maken graag een mooie flyer, volledig in kleur. Het ontwerp op basis van door u aangeleverd materiaal, f ons voorstel is inbegrepen. U ontvangt een digitale proef vooraf. De flyers zijn A6-formaat (10,5 x 14,8 cm), er wordt 250 grms mat stevig papier (karton) gebruikt. U ontvangt 1000 flyers.
 
Promotiemateriaal: visitekaartjes (200 euro)
arrow Ook een visitekaartje kan ingezet worden als een middel om uw boek te promoten. Hiernaast een voorbeeld. De prijs is inclusief ontwerp, en een digitale proef vooraf. Het formaat is 85 x 55 mm, de kaartjes worden eenzijdig in kleur bedrukt, op 300 grms mat karton, en aan beide zijden voorzien van een beschermend vernis. U ontvangt 500 visitekaartjes.
Eventuele extra kosten

arrow De pakketprijzen zijn gebaseerd op boeken tot ongeveer 300 pagina's zonder kleurenpagina s. Eventuele extra kosten zijn er:
- voor scannen en positioneren van veel afbeeldingen in het binnenwerk;
- voor scannen, positioneren en opmaken van ingewikkelde omslagen;
- bij meer dan 3 kleurpagina s in het binnenwerk;
- voor boeken die meer dan 300 pagina's bevatten;
- wanneer u uw boek in een genaaide uitvoering wenst.

Verkoopprijs van uw boek

De verkoopprijs van uw boek is afhankelijk van de uitvoering van uw boek, het aantal pagina s en het formaat. De verkoopprijs wordt in overleg met u vastgesteld.
Wanneer u zelf het boek bestelt in een oplage van n, ontvangt u uw 15% royalty in de vorm van korting op de verkoopprijs exclusief btw. Maar bestelt u meer boeken tegelijk dan krijgt u een hogere korting zoals aangegeven in de volgende staffel:
Meer dan 25   20%
Meer dan 50   25%
Meer dan 100   30%
Meer dan 250   op offertebasis