Veel gestelde vragen over publiceren

Bij Kirjaboek kunnen auteurs, uitgevers, verenigingen en bedrijven boeken laten maken in een oplage vanaf n exemplaar. In de online winkel kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag boeken bestellen.

Hoe zit de website in elkaar?

Op de homepage kunt u via de buttons boven navigeren. Het gedeelte 'boek uitgeven' heeft een apart menu aan de linkerzijde. Ook het gedeelte 'winkel' heeft een menu aan de linkerzijde. Via de zoekfunctie aan de linkerkant kunt u direct een boek in de winkel vinden. Verder vindt u op onze site informatie over wie wij zijn, hoe u ons kunt bereiken, over de privacynormen die gehanteerd worden en over de algemene voorwaarden.

Hoe kan ik contact opnemen met Kirjaboek?

Klik hier om naar de pagina 'contact' te gaan.

Hoe gaat Kirjaboek met mijn gegevens om?

Om een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij bepaalde gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail nodig. Uiteraard respecteert Kirjaboek de privacy van zijn klanten. Kirjaboek stelt derhalve onder geen beding deze gegevens ter beschikking aan derden die niet gelieerd zijn aan Kirjaboek. Klik hier om naar onze privacyverklaring te gaan.

Zijn alle prijzen inclusief btw?

Ja, alle prijzen zijn inclusief btw.

Wat is de levertijd van bestelde boeken?

De boeken die u bestelt worden speciaal gemaakt voor u, dat wil zeggen dat de boeken geprint en gebrocheerd worden op het moment dat we de bestelling ontvangen. Door een effici nte verwerking van de bestelling, aansturing van de productie en verzending van de boeken, worden de boeken binnen 1,5 - 3 weken geleverd, afhankelijk van oplage en uitvoering (gebonden of gebrocheerd).

Royalty's?

Royalty's worden in de tweede maand van het nieuwe jaar aan u afgedragen volgens het met u afgesproken percentage. Op ieder gewenst moment kunt u in een beveiligd gedeelte zien wat uw opbrengst is en welke titels verkocht zijn.

Rechten?

Kirjaboek wil graag een verkooplicentie van het onderhavige manuscript. Kirjaboek investeert fors in het Nederlandse boekenportaal voor niet meer leverbare titels en uitgaven in een beperkte oplage. Uw investering is minimaal terwijl bij ieder verkocht exemplaar royalty's afgedragen wordt aan u.

Voorbeeldcontract?

Stuur ons een e-mail, met uw naam, adres en telefoonnummer, met als onderwerp 'contract' dan sturen wij u een voorbeeldcontract toe.

Uitvoering van het boek

Uw manuscript wordt in een goed leesbaar lettertype geprint op 90 grams romandruk papier en daarna afgewerkt als paperback f gebonden uitvoering met kapitaalband. Het omslag is voorzien van een glans- of matlaminaat.

Verkoopprijs

De verkoopprijs wordt opgebouwd uit productiekosten, royalty, boekhandelsmarge en btw en wordt in principe vastgesteld door Kirjaboek. Daar u als uitgever uw specifieke markt en de daarbij behorende lezers het beste kent, zullen wij hierover met u van gedachten wisselen.