Wat wij belangrijk vinden...

..Een persoonlijke benadering

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak. We staan altijd open voor een persoonlijk gesprek om uw wensen door te spreken. Wij denken graag met u mee, inventariseren uw wensen en kunnen u dikwijls een verrassend en op maat gemaakt voorstel doen voor de uitgave van uw boek. U bent van harte welkom ons te bezoeken om met elkaar van gedachten te wisselen. Wilt u een afspraak maken, belt u ons dan op 0226 314 119. De persoonlijke benadering blijft gedurende het gehele traject. E n contactpersoon loodst u door het gehele proces. U kunt te allen tijde mailen of bellen met vragen. We doen ons best uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.    

...Zorgvuldigheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om uiterst zorgvuldig te werk te gaan. Dan gaat het niet alleen om het corrigeren van teksten, maar ook om de manier waarop we met uw boekproject omgaan, het afhandelen van bestellingen, het  reageren op e-mails etc. Als voorbeeld noemen we de proefdrukken. Naar aanleiding van een proefdruk kunt u nog de laatste correcties doorgeven. Na een correctieronde volgt vrijwel altijd een nieuwe proef. We willen er zeker van zijn dat u de laatste versie gezien hebt, voordat de oplage wordt gedrukt. Die zorgvuldigheid vinden we heel belangrijk. Overigens is het gebruikelijk dat het vanaf aanlevering van een manuscript (dat al schoon gecorrigeerd is) ongeveer vijf weken duurt voordat de eerste boeken klaar zijn.     

...Flexibiliteit

Zorgvuldigheid en flexibiliteit, gaat dat samen? Jazeker. We geloven dat heel veel mogelijk is en dat er zoiets bestaat als voortschrijdend inzicht . Lastminute correcties? Dat moet kunnen! Mits de boeken nog niet gedrukt zijn natuurlijk. We kunnen snel schakelen. Een en ander moet wel gerealiseerd kunnen worden binnen de tijdsplanning.     

...Kwaliteit van het drukwerk

Veel van onze boeken worden geproduceerd door middel van printing on demand. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de boeken, onder meer papierkeuze en afwerking. Het resultaat is een absoluut kwaliteitsboek. Zo gebruiken we voor het binnenwerk nu standaard 90 grams opdikkend romanpapier en worden de omslagen voor de paperbacks wordt standaard 250 grams sulfaatkarton gebruikt nu altijd glanzend of mat gelamineerd. Het voordeel van het opdikkende 90 grams romanpapier is de professionele uitstraling: dit papier wordt veel voor romans gebruikt, het schijnt niet door en vertoont geen golven . Bovendien geeft dit papier net wat meer body aan een boek. Een andere papierkeuze is uiteraard altijd mogelijk. Voor boeken met veel foto s wordt ander papier gebruikt, tenminste 90 grams. Een laminaat ziet er niet alleen heel mooi uit, maar beschermt ook tegen krasjes en beschadigingen. U kunt kiezen tussen een glans- of een matlaminaat. De boeken worden garenloos gebrocheerd of gebonden. Dat betekent dat ze stevig en zorgvuldig gelijmd worden. Sinds kort behoort het genaaid binden of brocheren ook tot de mogelijkheden. De gebonden boeken worden standaard full colour bedrukt, voorzien van een glanslaminaat, garenloos gebonden, met kapitaalband. Een boek met linnen omslag, eventueel met opdruk, met een glanzende papieromslag eromheen gevouwen, behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen om voorbeeldexemplaren in te zien. Wel van te voren even bellen, 0226 314 119.

...Eerlijkheid

Eerlijk zijn we in wat we beloven. Wat je belooft, dat moet je ook doen! Eerlijk zijn we in het aangeven van de mogelijkheden (en soms onmogelijkheden) van uw boekproject. We maken duidelijke afspraken vooraf. Zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. We geven heldere, eerlijke antwoorden op uw vragen. U wilt een kritische beoordeling van uw manuscript? Dan geven we ook een eerlijke, kritische beoordeling.

...Passie

Misschien gek om dit als laatste te noemen, terwijl het eigenlijk het belangrijkste is! We geloven in wat we doen, wat we kunnen en wat we aanbieden. Als we iets doen, willen we het goed doen! En deze gedrevenheid zien we ook weer bij onze auteurs terug.    

Wat wij belangrijk vinden: elkaar inspireren en samen mooie boekuitgaven realiseren!