Kirjaboek: kirjaboek.nl | 12 Sterrenbeelden | Truus Wijfjes / Odile de Gier
12 Sterrenbeelden

12 Sterrenbeelden

Truus Wijfjes / Odile de Gier
Prijs: €15,94
ISBN 907766811X
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Dit boek geeft heldere informatie over de sterrenbeelden.Het zonneteken waaronder we geboren zijn zegt iets over de bagage die we als mens hebben meegekregen. Door je te verdiepen in informatie over de sterrenbeelden kun je geholpen worden om jezelf, maar ook mensen om je heen, beter te gaan begrijpen en waarderen. In deze tijd van bewustwording lijkt daar een groeiende behoefte aan te bestaan.

?12 Sterrenbeelden? is op de eerste plaats een informatief leesboek dat met mandala?s is ge?llustreerd.Voor de tekenliefhebbers zijn er tekentips in opgenomen. Tekenen is een machtig middel voor verwerking.

Truus Wijfjes is lerares Nederlands en houdt zich al meer dan twintig jaar bezig met astrologie. Astrologie maakt een deel uit van haar leven.

Odile de Gier is als psychotherapeut vele jaren met mensen op weg om hen te brengen bij hun diepste zelf. Creatieve uitingen zijn hierbij heel effectief. Samenwerkend vanuit hun beider mogelijkheden weten zij veel mensen enthousiast te maken en zij hopen dat ook met dit boek te bereiken.

ISBN: 90-77668-11-X
blz.: 134
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen