Kirjaboek: kirjaboek.nl | Accountability in communicatie | drs. Cathelijne Janssen
Accountability in communicatie

Accountability in communicatie

drs. Cathelijne Janssen
Prijs: €18,00
ISBN 9789460080821
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Accountability is een thema dat steeds terugkeert in het communicatievakgebied. Het is onlosmakelijk verbonden met professionalisering. Over accountability wordt dan ook veel gesproken op strategisch niveau. Toch blijkt in de praktijk dat de stap naar uitvoering van accountability in communicatie lastig kan zijn.

‘Accountability in communicatie, praktische aanpak voor een succesvolle implementatie’ is een handboek voor communicatieprofessionals die de slag willen maken naar de daadwerkelijke implementatie van accountability van communicatie in hun organisatie. Het schept een theoretisch kader voor accountability in communicatie en geeft handvatten voor een gedegen aanpak in de vorm van een beproefd stappenplan.

Drs. Cathelijne Janssen (1970) is eigenaar van Cateau Communicatie en als zelfstandig adviseur actief op verschillende terreinen binnen (en buiten) het communicatievakgebied. Ze heeft ruim vijftien jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) functies op het gebied van marketing, communicatie en ICT bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Cathelijne adviseert organisaties over accountability van communicatie en begeleidt hen bij de implementatie daarvan als adviseur of project manager. Hierbij staat kwaliteitsverbetering van de communicatiefunctie en het communicatiebeleid van de organisatie centraal.

ISBN: 9789460080821
blz.: 122
formaat: paperback, 17 x 17 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen