Kirjaboek: kirjaboek.nl | BOB d'Huez - let's go to the Alpe | Bob de Bruijn
BOB d'Huez - let's go to the Alpe

BOB d'Huez - let's go to the Alpe

Bob de Bruijn
Prijs: €13,27
ISBN 9789460080838
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In november 2009 besloot ik, in een vlaag van verstandsverbijstering, om me aan te sluiten bij het BOL d’Huez hardloopteam.

Het BOL d’Huez Loopteam is opgericht door Armand Lavèn met als doel deel te nemen aan Alpe d’HuZes, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij wielrenners maximaal zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen.

In 2009 nam het BOL d’Huez team als eerste hardloopteam deel aan dit evenement. Voor de editie 2010 behoorde ik tot één van de lopers van dit team. Vanaf het moment dat ik me aansloot bij het BOL d’Huez team heb ik wekelijks columns gepubliceerd op: www.alpedhuzesrunner.nl om mijn bizarre weg naar de Alpe vast te leggen.

Tijdens Alpe d’HuZes 2010 heb ik een driedaagse cabaretvoorstelling voorgedragen op Alpe d’Huez.

Na afloop van het evenement heb ik de columns en de voorstelling gebundeld om deze ten gunste van de Stichting Alpe d’HuZes (onderdeel KWF) uit te brengen. Het resultaat ligt nu voor u.

Bob de Bruijn

ISBN: 9789460080838
blz.: 120
formaat: paperback, 14,8 x 21 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

2002 een on-FORTUYN-lijk jaar
2002 een on-FORTUYN-lijk jaar; is een bundeling politieke columns die in 2002 zijn gepubliceerd op diverse websites waaronder die van de schrijver.
Uit het gulden tijdperk
“Uit het gulden tijdperk” is een verzameling columns uit de periode 1999-2001.Deze columns zijn allen gepubliceerd op, diverse, websites, waaronder die van de schrijver.
De Katvanger
De Katvanger - €13,97
Christiaan de Wit heeft een klein bedrijf op het gebied van woonruimtebemiddeling. Om zijn hoofd boven water te houden rommelt hij af en toe wat zwart bij. Bij een van deze klusjes raakt hij verstrikt in het web van een koppelbaas. Deze koppelbaas blijkt over lijken te gaan. Op zeer ludieke wijze redt Christiaan de Wit zichzelf en zijn gezin uit deze moeilijke situatie.