Kirjaboek: kirjaboek.nl | Beter worden | Lia van den Bosch
Beter worden

Beter worden

Lia van den Bosch
Prijs: €19,02
ISBN 9077668640
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
De wereld gaat steeds sneller.In zo?n wereld is het werken altijd topsport en dat moet je liggen.Daarnaast moet je het ook goed kunnen en vooral:je moet er tegen kunnen en het volhouden,juist als het zwaar is.

Jezelf uitputten en opbranden is een serieus risico en het overkomt menigeen. Want als alles meezit kun je veel volhouden, maar tegenslag is moeilijk op te vangen omdat alle energie al in het werk gaat zitten. Een griepje is tijdelijk en natuurlijk geen probleem, maar Pfeiffer of burn out is een echte carreer killer, want dan ben je zo maar een half jaar uit beeld of werk je op halve kracht, wat bijna net zo erg is. Ziek worden is niet moeilijk, want als je als ?topsporter ? alsmaar op je tenen blijft lopen en telkens instemt met steeds hogere eisen die worden gesteld,is op gegeven moment de lucht er wel uit en val je om.

Dit boek werd gemaakt door een aantal mensen die het omvallen meemaakten of aan zagen komen en net nog konden voorkomen. Ze vertellen over hoe ze beter werden of hoe ze ervoor zorgden dat ze net niet ziek werden. Kritische vragen en commentaar wordt gegeven door arbo-deskundigen. Elke auteur geeft handige tips en formuleert lessen voor iedereen die nog lekker aan het topsport-werken is en meestal denkt dat het allemaal niet zo ?n vaart zal lopen,samengevat in de beruchte ?Mij overkomt dat niet!? misvatting.

Lia van den Bosch besteedde zelf een paar jaar aan het beter worden en realiseerde ter afsluiting deze publicatie. Het leven en het werken is anders ingericht,alles met het simpele doel om beter te worden en dat ook te blijven.Beter worden in de zin van gezond worden en beter worden in het voorkomen van opnieuw ziek worden. Ze werkt als communicatieconsultant.

Lia van den Bosch besteedde zelf een paar jaar aan het beter worden en realiseerde ter afsluiting deze publicatie.Het leven en het werken is anders ingericht, alles met het simpele doel om beter te worden en dat ook te blijven.Beter worden in de zin van gezond worden en beter worden in het voorkomen van opnieuw ziek worden. Ze werkt als communicatieconsultant.

ISBN: 90-77668-64-0
blz.: 100
formaat: gebonden
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen