Kirjaboek: kirjaboek.nl | Coaching-boek | Mieke Voogd
Coaching-boek

Coaching-boek

Mieke Voogd
Prijs: €16,97
ISBN 9789077764565
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Het werkveld van u als leidinggevende, professional, directie, hoofd P&O of hoger management is complex. Er moet méér gebeuren met minder budget. Klanten worden kritischer. Reorganisaties en fusies brengen ingrijpende veranderingen met zich mee. Bij elke organisatie- en gedragsverandering speelt u als leidinggevende een sleutelrol. Dat stelt hoge en/of nieuwe eisen aan uw eigen competenties.

Coaching helpt u vraagstukken en werksituaties transparant te maken. U krijgt inzicht in gedragspatronen en onderliggende motieven en hoe u hier zelfsturend effectief mee kunt omgaan. U leert een daadwerkelijke verandering bij u zelf en/of uw medewerkers te realiseren.

U leert coachend leiding te geven én hoe u anderen deze stijl kunt aanleren. De coach begeleidt uw leren als onafhankelijke adviseur, vertrouwenspersoon en sparringpartner. Het Coach² boek is bedoeld als ondersteunend document voor uw leren: het bevat theorieën en modellen op het gebied van coachend leidinggeven en leervragen die u uitnodigen de theorie voor uzelf praktisch te maken. Per hoofdstuk kunt u met behulp van de Coach2-pagina uw eigen ervaringen vertalen naar uw coachende aanpak van uw medewerkers en cliënten.

In het Coach2 boek wordt u aangesproken met 'je/jij', omdat dit past bij het persoonlijke karakter van de gesprekken. Ik heet je van harte welkom bij Coach2!

Mieke Voogd
Coach²

ISBN: 978-90-77764-56-5
blz.: 108, met kleurenillustraties
formaat: paperback 17x17

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen