Kirjaboek: kirjaboek.nl | Connietacten | C. Harkema
Connietacten

Connietacten

C. Harkema
Prijs: €12,07
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
‘Con( nie)tacten’ gaat over het Groene Hart met daarin de Krimpenerwaard en een aantal plaatsen in het bijzonder. Aan de hand van interviews en artikelen, die Connie Harkema in de loopder jaren heeft geschreven voor ‘Goverwelle Aktief ’, ‘Holland Silhouet’ en de ‘Goudsche Courant’ zet zij een portret neer van de mens in zijn omgeving.Naar aanleiding van de contacten, die zij onderhield met de plaatselijke bevolking, wordt ondermeer het reilen en zeilen besproken van het leven op het platteland enin een stadswijk en maakt de lezer kennis met zowel de overeenkomsten als de verschillen daartussen ..

Connie Harkema is in 1960 geboren. Sinds 1988 houdt zij zich bezig met schrijven. Allereerst voor een persbureau en diverse huis-aanhuisbladen. Momenteel schrijft ze voor meerdere tijdschriften, zowel in het zakelijk als in het kunstzinnig circuit. Daarnaast is zij freelancemedewerker bij het regionaal dagblad Goudsche Courant.

ISBN:
blz.: 118
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Harkefietjes
Harkefietjes - €11,55
Meer dan twee jaar schreef journaliste/tekstschrijfster Connie Harkema columns voor de Holland Silhouet. Onderwerpen als werk, wonen, gezin, uitstapjes kwamen aan de orde. Stuk voor stuk gebeurtenissen, die voor iedereen heel herkenbaar zijn.