Kirjaboek: kirjaboek.nl | De Helende Olifant | Dolf J.H. van der Haven
De Helende Olifant

De Helende Olifant

Dolf J.H. van der Haven
Prijs: €15,42
ISBN 9789081364911
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
De Helende Olifant is een boek voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg en voor de mensen met wie zij werken. In het boek wordt een visie op dit werk gegeven die verder gaat dan alleen de psychologische kant van de mens. Het gevoel lekker in je vel te zitten wordt immers door nog veel meer factoren bepaald: hoe je je lichamelijk voelt, hoe je omgeving met je omgaat en hoe je zelf in de wereld staat. Het toevoegen van dit soort aspecten leidt tot een integrale visie op de mens, zodat die mens beter geholpen kan worden.

De auteur combineert die integrale visie in dit boek met elementen uit Neuro Lingu?stisch Programmeren (NLP) en verschillende andere stromingen en komt zo tot een veelomvattende coaching en therapeutische methode voor professionals en hun cli?nten.

Drs. Dolf van der Haven (1971) is, naast zijn werk als manager in het bedrijfsleven, werkzaam in zijn eigen praktijk, Integral Coaching & Counseling Van der Haven, in Hoofddorp. Hij is NLP Master Practitioner en afgestudeerd NLP Counseler aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Counselers, NVVC.

ISBN: 978-90-813649-1-1


blz.: 176
formaat: paperback 14,8 x 21 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen