Kirjaboek: kirjaboek.nl | De Parel | Sterre Hunvie
De Parel

De Parel

Sterre Hunvie
Prijs: €16,45
ISBN 9789460081996
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Sophie zit gevangen in haar saaie en keurige gezinsleven. Haar dagen zijn een aaneenschakeling van vooruit geplande handelingen en elke beslissing is weloverwogen. Tijdens haar vakantie in Winterberg ontmoet ze Daniël. Een knappe en spontane man die haar hart sneller laat kloppen. Hij geeft haar veel aandacht en complimenten, waardoor Sophie zich weer vrouwelijk en aantrekkelijker voelt. Haar gevoel bloeit op en ze ontdekt dat het leven meer is dan wat haar verstand er tot nu toe van gemaakt heeft. Sophie stort zich in een gepassioneerde affaire, boordevol lust en seks.

Haar gevoel en verstand raken verwikkeld in een tweestrijd en langzaam raakt ze verslaafd aan de aandacht en luxe die Daniël haar biedt. Ze neemt steeds meer afstand van haar oude leven en verliest zichzelf in lust en passie. Maar is het nieuwe leven dat Daniël haar biedt wel zo onbezorgd?


Paperback
blz.: 279
Formaat: 12,5 x 20 cm
ISBN: 978-94-6008-199-6

Levertijd ongeveer 1 week
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Chaos in je hoofd

Met dit tweede boek over ADD gunt Sterre Hunvie de lezer opnieuw een kijkje in haar leven met verhalen, gebeurtenissen en typische ADD-momentjes.

Leven met ADD
Leven met ADD - €18,50

Boordevol tips voor volwassenen en kinderen die leven met ADD.