Kirjaboek: kirjaboek.nl | De Schakelarmband | Marianne Moorlag
De Schakelarmband

De Schakelarmband

Marianne Moorlag
Prijs: €18,00
ISBN 9077668470
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
De Schakelarmband Een roman moet je in ??n adem uitlezen. "De Schakelarmband"van Marianne Moorlag voldoet aan deze eis.Haar verhalen hebben me ontroerd,vertederd en ik heb gelachen.De gedichten in de roman zijn verrassend, ook de gedichten van Moebaba uit Nieuw-Guinea. De tekeningen vind ik,net als in haar debuutroman:"De halsketting met edelstenen versierd,? nog steeds mooi.

De mening dat er al genoeg geschreven is over Indische zaken,is onjuist. Nog steeds blijkt dat vele verhalen uit het Indisch verleden alleen verteld worden op bijeenkomsten,maar niet op papier te vinden zijn.Ook hoor ik vaak:"Mijn vader en moeder kunnen hun verhalen over hun Indisch verleden niet aan ons vertellen. Helaas zijn ze overleden en weten wij, hun kinderen, niet wat onze ouders meegemaakt hebben in de periode van 1942-1949.

Hadden ze dat wel gedaan, dan waren er minder conflicten, onbegrip tussen ons, de kinderen en onze ouders ontstaan. Marianne Moorlag heeft de ouders wel tot vertellen gekregen. Daarom kan ik deze roman bij U van harte aanbevelen.

Nicolaas van Hagen

BOEK MET KLEUREN KATERN!
met illustraties van Jan Grootenhaar

ISBN: 90-77668-47-0
blz.: 180
formaat: paperback
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Bij mij eventueel nog te bestellen

Lianne Grootenhaar - 11-8-2018

Mocht er belangstelling bestaan naar dit boek. Ik heb nog steeds nieuwe boeken ter verkoop. Dit uit nalatenheid van mijn ouders...

Klik om dit boek te beoordelen