Kirjaboek: kirjaboek.nl | De dans van de held | Marcel van der Pol
De dans van de held

De dans van de held

Marcel van der Pol
Prijs: €35,94
ISBN 9789077764879
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Marcel van der Pol (1958) is van oorsprong bioloog. Sinds 1986 is hij actief als trainer, coach, consultant, docent hoger onderwijs en theatermaker. Centraal thema in zijn werk is mensen en organisaties te helpen in beweging te komen en te blijven. Dit thema gebruikt hij ook in workshops deskundigheidsbevordering voor mensen die veel met mensen werken.

Hij heeft een niet aflatende belangstelling voor wat de mens beweegt, hoe de mens zich organiseert, hoe de mens zich verbindt in culturen en hoe de mens zijn plek in de wereld invult. Werkelijk leren en ontdekken kan volgens hem alleen door hoofd, hart en handen (cognitie, emotie en gedrag) te integreren.

Sinds 1997 is Marcel de drijvende kracht achter Keridwen, Keridwen is de Nederlandse vertaling van de Keltische godin Cerridwen en haar Drie Druppels van Inspiratie. Werken met Keridwen betekent een hernieuwde blik op de werkelijkheid.

?De dans van de held?? is een concept door Marcel van der Pol voor Keridwen ontwikkeld, waarmee hij uiteenlopende organisaties (profit & non-profit), groepen en individuen helpt vraagstukken vanuit nieuwe invalshoeken te onderzoeken en aan te pakken. ?De dans van de held?? is mede gebaseerd op idee?n uit de ethologie, psychologie, antropologie, narratologie en het theater.

ISBN: 978-90-77764-87-9
blz.: 124
formaat: paperback 18 x 25 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Zelfregie 3.3
Zelfregie 3.3 - €30,75
Wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen
Is hier de overkant?
Novelle over het paradoxale leven, over lotsbestemming, over vrijheid en gebondenheid.