Kirjaboek: kirjaboek.nl | De mens moet het van ons leren, deel 2 | Alireza Ghorbani
De mens moet het van ons leren, deel 2

De mens moet het van ons leren, deel 2

Alireza Ghorbani
Prijs: €18,51
ISBN 9789460080890
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

In dit boek gaan we verder waar we in het eerste deel waren gebleven. Met heel veel spannende, leuke, verdrietige en leerzame stukken. Nog meer acties van de dieren tegen iedereen die oorlog wil, tegen oorlogsmisdadigers, tegen leugenaars en tegen kindermisbruikers.
 
Ik heb geen behoefte om mensen te kwetsen, maar ik zie wel zeker een grote behoefte om mijn waarheid te vertellen zodat andere mensen het met hun eigen waarheid kunnen vergelijken en tot een goede conclusie komen. Tenminste als ze daar geïnteresseerd in zijn. Ik bemoei me daar verder niet mee. Wie ben ik!

Wist u dat in de VS de biologielessen zijn aangepast aan de wensen van de kerk? Daar mag niemand op de scholen over evolutie praten, zelfs niet tijdens de biologielessen. Namen van de grootste wetenschappers als Darwin zijn helemaal taboe om in je mond te nemen. Je bent dan meteen heidens. Dat is nou een teken dat de godsdienst en wetenschap niet samengaan. Als het aan de religieuze mensen zou liggen, beweren ze nog steeds dat god alles heeft geschapen en van de klei de mens heeft gemaakt. Volgens sommige godsdiensten heeft god zesduizend jaar geleden het universum in zes dagen geschapen en dat willen de religieuze mensen nog altijd blijven vasthouden. Zelfs wanneer alleen al op de aarde de bewijzen zijn gevonden van de oerwezens die miljarden jaren oud zijn, beweert de kerk dat het een werk van de duivel is. De duivel heeft deze dinosaurussen in de fossielen verstopt om ons af te leiden en te misleiden, poneert de kerk.

Arme duivel! Je krijgt soms medelijden met hem. Hij krijgt altijd de schuld van alles wat er mis is met de schepping. Want die allerliefste god van hen zou het nooit gedaan kunnen hebben. Dat is juist de reden dat in alle godsdiensten de duivel bestaat. Ze willen namelijk ons doen geloven dat hun god altijd lief, eerlijk, slim, zuiver, betrouwbaar en oprecht is. En alles wat daar buiten valt, is duivels.

Dit boek is zodanig geschreven dat het soms heel erg kwetsend kan overkomen, terwijl ik nooit de bedoeling heb gehad om zelfs één persoon te kwetsen.

Alireza Ghorbani


blz.: 229
ISBN: 9789460080890
Formaat: 14,8 x 21 cm

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De mens moet het van ons leren, deel 1

Fantasie en harde realiteit smelten samen in dit verhaal. Het gaat om het brutale gedrag van de mens en zijn wandaden jegens de natuur. Het gaat om leugens die al eeuwenlang als waarheden aan ons zijn verteld.

Liefde is de basis van ons geluk
Liefde is niet beperkt tot seks, vrienden, familieleden of leeftijd. Dan gaat het om ?de platonische liefde? en ?de platonische relatie?.