Kirjaboek: kirjaboek.nl | De mens moet het van ons leren (deel 1) | Alireza Ghorbani
De mens moet het van ons leren, deel 1

De mens moet het van ons leren, deel 1

Alireza Ghorbani
Prijs: €16,97
ISBN 9789077668818
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

In dit boek smelten fantasie en harde realiteit samen. Het gaat om het brutale gedrag van de mens en zijn wandaden jegens de natuur. Het gaat om leugens die al eeuwenlang als waarheden aan ons zijn verteld.

De bedoeling is om vooral de jeugd te inspireren en aan te moedigen zelf op onderzoek te gaan en de waarheid over de wereld te ontdekken. E?n ding moeten we niet vergeten: zonder nadenken en zelfonderzoek valt er weinig te leren. Simpele dingen leren we iedere dag al. Het is belangrijk dat wij vanaf een jonge leeftijd dingen leren die ook voor onze toekomst belangrijk zijn. Juist de waarheid dienen wij vanaf een jonge leeftijd te leren, zodat er geen leugens en onjuistheden daarvoor in de plaats geleerd worden. Er is al duizenden jaren gelogen. Vanaf jonge leeftijd zijn er ons allemaal valse dingen als waarheid aangeleerd. Dingen die niet deugen en die toch als geloof aan ons worden meegegeven, zoals gehoorzamen aan personen die niet deugen en die toch als betrouwbaar en heilig aan ons werden ge?ntroduceerd.
Ik kon net als vele andere schrijvers alleen voor simpele onderwerpen kiezen en daar zou ook iedereen tevreden mee zijn en mijn zak zou ook gevuld worden. Maar dat was zeker mijn bedoeling niet.
Dus, als u van onware en domme dingen houdt, leg dit boek dan nu neer en ga op zoek naar boeken die u wel voor de gek willen houden. Koop dit boek alleen als u door een fantasie-wereld de waarheid over de echte wereld wilt tegenkomen. En dat terwijl u ook nog intens geniet van een bijzonder leuk en leerzaam verhaal.

Alvast veel leesplezier!

Alireza Ghorbani

ISBN: 978-90-77668-81-8
blz.: 231
formaat: paperback 14,8 x 21 cm

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De mens moet het van ons leren, deel 2

We gaan verder waar we in het eerste deel waren gebleven. Nog meer acties van de dieren tegen iedereen die oorlog wil...

Liefde is de basis van ons geluk
Liefde is niet beperkt tot seks, vrienden, familieleden of leeftijd. Dan gaat het om ?de platonische liefde? en ?de platonische relatie?.