Kirjaboek: kirjaboek.nl | De roep van donker Afrika | Jeany Hochstenbach
De roep van donker Afrika

De roep van donker Afrika

Jeany Hochstenbach
Prijs: €15,17
ISBN 9070037823
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika.Overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon.Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf.Zij genieten met volle teugen van het leven.Zij leven van dag tot dag en maken zich geen zorgen over morgen. Bij hen is niet iedere minuut gepland zoals bij de Westerse mens.Afrika streelt je ziel,niet alleen vanwege de landschappelijke schoonheid,maar vooral vanwege de mensen die er wonen.

Na de M.M.S.bezocht ik de Opleiding voor kleuterleidsters en tevens de kunstacademie,afdeling vrij tekenen en schilderen in Maastricht.Verder heb ik nog een schrijverscursus gevolgd in Amsterdam en ben werkzaam in het onderwijs.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Griezelige heksen en zo
Hartstocht in Afrika
Het hele jaar door rijmelarij
De Bonte verhalen trein

ISBN: 90-70037-82-3
blz.: 124
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Bonte verhalen trein
Kinderboek vol met rijmpjes en verhalen van Jeanny Hochstenbach.
Het hele jaar door rijmelarij
Het hele jaar door rijmelarij is een kinderboek met daarin gedichten die betrekking hebben op alle vier de jaargetijden.
Hartstocht in Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika. Of je nu in Noord-Afrika, Centraal-Afrika of Zuid-Afrika bent, overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon. Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf. Tegelijkertijd leggen ze hun hele hebben en houden bloot. Ze zijn vrolijk en
Griezelige heksen en zo
Spannende verhalen over heksen en tovenaars blijven kinderen boeien. Of het nu over een heks gaat die van boeken smult, een zeeheks, een heks uit Mexico, een bergheks, een heksenketel, een geheimzinnige toverknol, de heks van de Kolleberg, een heks uit het Kraaienbos, Knotervot uit Afrika of over Ratske de heks bij de ratten, het blijft leuk om te griezelen.