Kirjaboek: kirjaboek.nl | DoKi, wijshedenbundel, de weg naar jezelf | Marja Nieuwveld / Sjoerd Zoethout
DoKi, wijshedenbundel, de weg naar jezelf

DoKi, wijshedenbundel, de weg naar jezelf

Marja Nieuwveld / Sjoerd Zoethout
Prijs: €9,05
ISBN 9080732818
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
DoKi betekent, vrij vertaald uit het Japans: de weg naar universele levensenergie. Energie die stroomt, blokkades wegvoert en de weg vrijmaakt voor kracht en gezondheid, en de balans bevordert tussen lichaam, verstand en ziel. DoKi is een filosofie voor een bewustere manier van leven. De eerste stap op weg naar jezelf. Het bewust worden van je innerlijke kracht, hoe die vrij te maken en te kunnen sturen. De filosofie staat stil bij belangrijke aspecten van ons leven, zoals werk, relaties en gezondheid. Leer evenwicht te vinden tussen rust en activiteit en te vertrouwen op je intu?tie, je innerlijke stem, die je altijd en overal bijstaat. In deze bundel zijn DoKi Wijsheden verzameld. Deze wijsheden zullen afwisselend inspireren en dan weer tot nadenken stemmen. Ze kunnen zowel helderheid scheppen als kracht geven.

ISBN: 90-8073281-8
blz.: 80
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

DoKi als Levenskunst
DoKi is een filosofie voor een bewustere manier van leven, door balans van ziel, geest en lichaam. Bewust worden van je innerlijke kracht, hoe die vrij te maken en te sturen. De filosofie staat stil bij belangrijke aspecten van ons leven, zoals gezondheid, werk en relaties.
DoKi aanbieding
DoKi is een filosofie voor een bewustere manier van leven. De eerste stap op weg naar jezelf. Bestel nu het boek DoKi als Levenskunst samen met DoKi de weg naar jezelf met korting!