Kirjaboek: kirjaboek.nl | Een wereld zonder ogen | Marjolein Jacobs
Een wereld zonder ogen

Een wereld zonder ogen

Marjolein Jacobs
Prijs: €15,42
ISBN 9077668535
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Een wereld zonder ogen bevat vier korte verhalen, geschreven voor tieners door een tiener. Het zijn stuk voor stuk aangrijpende en spannende verhalen, je bl?jft lezen!

?Een wereld zonder ogen?
Nina krijgt te horen dat ze langzaam blind zal worden. Ze gaat door diepe dalen en komt er uiteindelijk achter bij wie ze echte vriendschap en steun kan vinden.

?Over.?
Lena wordt aangereden en ze raakt in een coma. De dader is doorgereden! Haar beste vriendin Bianca besluit op onderzoek uit te gaan en komt tot een schokkende ontdekking.

?2 jongens, 1 meisje, 0 keuzes??
Aafke wordt door haar broer getiranniseerd en haar ouders hebben een zeer onsympathiek vriendje voor haar uitgezocht. Als ze verzeild raakt in de wereld van drugs ziet ze geen uitweg meer? of toch?

?Charlotte?
Charlotte zit diep in de put. Haar moeder en enige zusje zijn bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Ze is nu alleen met haar vader en hij laat haar werken, hard werken. Ze ziet nog maar ??n uitweg?

Marjolein Jacobs is 13 als ze begint met het schrijven van haar eerste verhaal. Sindsdien heeft ze ??n grote passie: schrijven! Een jaar later heeft ze al zeven verhalen af. Uit deze zeven is een viertal verhalen geselecteerd voor haar eerste boek: ?Een wereld zonder ogen?. Marjolein is nu net 15 en woont met haar jongere broertje Sander en haar ouders in Wychen.

ISBN: 90-77668-53-5
blz.: 232
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen