Kirjaboek: kirjaboek.nl | En hij gaf mij adelaarsvleugels | Cisca Metselaar
En hij gaf mij adelaarsvleugels

En hij gaf mij adelaarsvleugels

Cisca Metselaar
Prijs: €18,95
ISBN 9789460080630
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het vertellen van deze ervaringen heeft nut. Door deze met anderen te delen kunnen we elkaar positief be?nvloeden. Het kan jouw leven compleet veranderen. Maar ook de mensen die je van je Bijna Dood Ervaring vertelt, kunnen een verandering ondergaan. Het kan zorgen voor de ontwikkeling van een sterker bewustzijn bij anderen en hierdoor ontstaat er bij hen een ontwikkeling in de geestelijke groei.
Toen ik mijn opa zag sterven, had ik veel vragen. Over God, over het leven, over de dood. Grote moeite had ik met een veroordelende God. Gelukkig heb ik door deze ervaringen mogen onderzoeken en geestelijk groeien. Door mijn ervaring met anderen te delen heb ik het verlies van mijn geliefde opa en oma kunnen verwerken. Het ?waarom? was dan voor mij ook soms moeilijk. Door de gedachte dat mijn grootouders nu ergens zijn waar er liefde en begrip is, heb ik meer vertrouwen gekregen in het Goddelijke en in het leven. Ook al gaat dit boekje voor een groot deel over de dood, ik geniet van het leven!
Het leven daar, in het lenteland, is er.
Altijd.
Als je een bootje aan de horizon ziet en het bootje wordt een steeds kleiner stipje?
Als je het bootje op gegeven moment niet meer zien kunt, wil dat niet zeggen dat het bootje dan ook echt weg is. Zo is het ook met die andere wereld, we kunnen niet alles zien, maar het is er toch.

ISBN: 9789460080630
blz.: 163
formaat: paperback, 14,8 x 21 cm

 
5 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 4 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Onder de indruk

N. Koenen - 28-7-2015

Cisca,
Vorig jaar heb ik je boek, En hij gaf mij Adelaarsvleugels gelezen.
Een lezer ben ik absoluut niet. Maar jouw boek heb...


prima geschreven.

carla jonkers - 19-1-2014

Eindelijk weer eens een boek echt uitgelezen,heel herkenbaar,ik ben mijn bewuster geworden van wat ik altijd al zag en wist maar...

GERAAKT

GERBEN - 2-7-2013

" En hij gaf mij adelaarsvleugels".
Ik heb het in één keer uitgelezen, het is prachtig en ook zo herkenbaar. Tijdens ...


Steun

MVR.T. Boerkamp - 15-11-2012

Dit boek heeft mij in tijden van ups en downs veel steun gegeven.Ik pak het boek af en toe nog erbij om stukjes te herlezen.
He...


Super goed boek

Michiel - 10-11-2012

Het is op een heel laag drempelige maar toch alles omvattende manier geschreven. Het boek brengt je tot meer bezinning en verrij...

Klik om dit boek te beoordelen