Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het Erasmus Concept | Rob Laanen
Het Erasmus Concept

Het Erasmus Concept

Rob Laanen
Prijs: €18,00
ISBN 9789460081002
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Drugs en alcohol maken meer kapot dan je lief is. Een enkele keer leveren ze ook iets moois op, zoals de bijzondere vriendschap tussen twee gebruikers in de psychiatrische inrichting Maaszicht. In dezelfde periode wordt een stad geconfronteerd met een onrustbarende toename van geweldsdelicten en vermissingszaken. Als de twee Maaszicht-patiënten hun leven weer enigszins op de rit hebben, slaat het noodlot toe. Een van de twee behoort enige tijd tot de vermiste personen. Zijn onverwachtse terugkeer zorgt voor opschudding. Niet vreemd, want wie gelooft nu het bizarre verhaal van een Maaszicht-bewoner?

Het Erasmus concept. Rotterdamse nuchterheid overgoten met een mysterieus Schots sausje.

Aanvankelijk beperkte de creativiteit van de geboren Rotterdammer Rob Laanen zich tot figuratieve kunsten zoals tekenen en schilderen. In zijn huidige woonplaats Culemborg kwam daar zijn fascinatie voor het schrijven bij. Eerst als medewerker van de plaatselijke krant en later als schrijver van de thrillers S.O.S. Hotel New York (1997) en Maaszicht (2008).

blz.: 321
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 978-94-6008-100-2
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Maaszicht
Maaszicht - €16,97
Twee vrouwen zetten met nogal compromitterende telefoongesprekken het leven van een reclameontwerper en een gepensioneerde zakenman volledig op zijn kop.