Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het gedachtelichaam voorbij | Johan Vonck
Het gedachtelichaam voorbij

Het gedachtelichaam voorbij

Johan Vonck
Prijs: €18,51
ISBN 9077764305
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Dit tweede boek is het logisch vervolg op de redeneringen over het gedachtelichaam. Het bespreekt de rechtstreekse weg naar de hemel. We kunnen het ons niet meer permitteren om de waarheid nog langer te verbergen, en het onthutsende nieuws wordt dan ook vanaf de eerste bladzijden kenbaar gemaakt. Aan de hand van het Thomas-evangelie dringen we door tot de diepste waarheid over dit leven.

En voor de wereld waarin wij ons voortbewegen is de waarheid van Jezus wel degelijk een shock! Verwonder u dan ook niet dat de wereld er alles zal aan doen om deze waarheid te ontkennen. Alleen diegenen die ver genoeg durven na te denken, zullen de waarheid herkennen.

Tweeduizend jaar geleden al werd Jezus over van alles en nog wat beschuldigd. Hij was voor sommigen een redder, maar voor de gevestigde orde was hij ontegensprekelijk een duivel. Het was dan ook onvermijdelijk dat ze hem aan het kruis hebben berecht. Nochtans had Jezus geen kwaad in zich. Hij probeerde alleen maar uit te leggen hoe je altijd ?goed? kan doen. Maar voor wie ?kwaad? tot doel heeft, is ?het goede? een doorn in het oog. En precies daarom moest hij verdwijnen.

Boeddha, Mohammed, Krsjna, Lao Tse, Jezus, Osho? Ze kenden en spraken allemaal over hetzelfde, en ze willen dolgraag dat ook jij de kennis hebt die zij ooit in hun bezit hadden. In dit boek kan je leren wat hen verenigt, en niet wat hen scheidt. Daardoor zal dit boek een verheldering zijn voor al degenen die bij de vele richtingen het noorden zijn kwijtgeraakt.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Ons gedachtelichaam

Kijk ook op www.gedachtelichaam.be

ISBN 90 77764 30 5
blz.: 281
formaat: paperback


Levertijd ca. 1 week
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Ons gedachtelichaam
Dit is een Aha-boek.

Aha? zo zit het dus in elkaar! Aha? omdat u na het lezen van dit boek zal weten waarom de dingen in deze wereld gebeuren, en aan welke wetten wij allemaal onderhevig zijn tijdens ons verblijf hier op aarde.