Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het geheim van oma tikker | Martine Oomen
Het geheim van oma tikker

Het geheim van oma tikker

Martine Oomen
Prijs: €19,02
ISBN 9070037491
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Oma Tikker is de knotsgekke oma van Japie. Met haar slordige knotje op het hoofd en haar brilletje ziet ze er ook een beetje gek uit. Oma Tikker zingt ineens heel hard in iemands oor, danst om de tafel heen enloopt met een krant op haar hoofd door het huis. Iedereen denkt dat oma Tikker knettergek is, maar Japie weet wel beter?

Japie heeft een speciale band met zijn oma. Hij weet iets van haar wat niemand weet. Ja, behalve opa dan, maar die is er al lang niet meer. Oma Tikker draagt al haar hele leven een groot geheim met zich mee. Na de dood van opa heeft ze haar geheim aan Japie verteld. Japie heeft wel eerst moeten zweren dat hij het aan niemand zou vertellen,zelfs niet aan zijn moeder.Met de hulp van Japie moet oma zich in allerlei bochten wringen om haar geheim niet te verklappen.

Als voormalig studente Cultuur & Letteren aan de Katholieke Universiteit teTilburg is Martine Oomen zich steeds meer gaan interesseren in kinder- enjeugdliteratuur. Zij vindt het erg leuk om zelf kinderboeken te lezen. Sinds een paar jaar is haar interesse voor kinder- en jeugdliteratuur uitgebreid tot het zelf schrijven van kinderboeken. Haar eerste kinderboek heet 'Het geheim van oma Tikker'.

ISBN: 90-70037-49-1
blz.: 96
formaat: hardcover
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

kompliment voor Martine Oomen

Nienke - 30-5-2011

Ik vindt het een super leuk boek

Groetjes Nienke


Klik om dit boek te beoordelen