Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het redelijk alternatief | Eva Verbeek
Het redelijk alternatief

Het redelijk alternatief

Eva Verbeek
Prijs: €13,37
ISBN 9070037351
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In het redelijk Alternatief beschrijft Eva Verbeek het wonen en leven in de experimentele flats in de Utrechtse wijk Overvecht-Noord. Tevens wordt aandacht besteed aan het centraal Wonen project" De Klopvaart", eveneens in Overvecht-Noord.

De Website van Eva Verbeek

Andere boeken van deze auteur zijn:
Toch maar weer een caravan...
De Sabijnse Vrouw
De geboorte van een boek

Van Eva Verbeek verscheen eind 1997 haar debuutroman ‘De Sabijnse Vrouw’. In het voorjaar van 2000 verscheen een bundel met dertien toneelmonologen. De tweede toneelbundel komt in het voorjaar van 2001 op de markt. Verder werkte zij mee aan drie verhalenbundels. In maart 2001 verschijnt haar roman "Zuiderlicht" bij uitgeverij Servo te Assen.

ISBN: 90-70037-35-1
blz.: 148
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De geboorte van een boek
De geboorte van een boek is een kroniek die negen maanden beslaat waarin de schrijfster verhaalt over haar pogingen haar tweede roman uitgegeven te krijgen.
De Sabijnse Vrouw
De Sabijnse vrouw is een moderne roman waarin passie, avontuur en gastronomie kleur gegeven aan een buitenechtelijke verhouding.Taboe op overspel, pijn en bezorgdheid om de integere huwelijksrelatie vormen de keerzijde van de medaille.
Toch maar weer een caravan...
Wie speelt er niet met de gedachte een 'stulpje' of liever nog een kasteel in Frankrijk te kopen? Maar als dat financieel of om andere redenen niet haalbaar is, wat dan? Eva Verbeek vertelt op humoristische wijze hoe een echtpaar tot een bevredigend compromis komt.