Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het wonder van Blauwkapel | Paul Bersee
Het wonder van Blauwkapel

Het wonder van Blauwkapel

Paul Bersee
Prijs: €15,37
ISBN 9789460080517
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Theo Uilengoor is bijna vijftig jaar oud en woont bij zijn moeder. Hij vindt dat gemakkelijk en mevrouw Uilengoor heeft graag haar kinderen dicht bij huis.
Theo volgt cursussen die hij niet afmaakt, verandert regelmatig van baan, wacht tevergeefs op een liefdespartner en biljart in de kroeg met lotgenoten. Zo gaat dat al jarenlang.
Zijn oudste zus woont in Culemborg, ver van het ouderlijk huis, en mevrouw Uilengoor maakt zich zorgen om haar dochter: ?Ik vind haar erg zwijgzaam. Ze zegt niet veel. Ze doet heel geheimzinnig, Theo. Daar houd ik niet van.? Ze krijgt Theo zover dat hij tijdelijk bij zijn zus intrekt om te onderzoeken wat er met zijn zus aan de hand is. Zijn leven zal drastisch veranderen en niet alleen omdat zijn zus engelentherapeute blijkt te zijn. In ?Het wonder van Blauwkapel? zijn mensen op zoek naar zekerheden in het leven, naar aanwijzingen van leven na de dood, op zoek naar wonderen en naar beschermengelen. En ach, is dat nu zo verwonderlijk?

Paul Bersee (Lisse, 1957) studeerde psychologie in Utrecht en woonde o.a. in Warmond en Culemborg. In 2004 debuteerde hij met een verhalenbundel in eigen beheer en kreeg van het Utrechts Nieuwsblad een positieve recensie:
?Bersee is geen nadrukkelijk stilist, maar weet met weinig en sobere woorden exact personages en omstandigheden te karakteriseren. Het resultaat lijkt even amusante als verhelderende lectuur voor zowel psychologiestudenten als voor hen die gewoon een goed verhaal willen lezen.?

Voor reacties op het boek kunt u mailen naar: theo.uilengoor@gmail.com

ISBN: 9789460080517
blz.: 198
formaat: paperback, 12,5 x 20 cm
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

jaja

leonie - 15-10-2011

ik vind het een superleuk boek :)

groetjes zijn dochter leonie bersee


Klik om dit boek te beoordelen