Kirjaboek: kirjaboek.nl | Ik zet mijn knuffels voor t raam | LHM Barnas
Ik zet mijn knuffels voor t raam

Ik zet mijn knuffels voor t raam

LHM Barnas
Prijs: €16,97
ISBN 9077668055
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Dit boekje is volledig in kleur gedrukt!

Kinderen praten honderduit over allerlei onderwerpen. Dagelijkse dingetjes die zij meemaken geven hen een bepaald beeld van het leven waarover zij zich uitspreken op een heel spontane en soms aparte manier.Ook komen zij tot uitspraken die tot de verbeelding spreken en welke leuk zijn voor later, om te bewaren.

Op deze manier ben ik begonnen met het schrijven van versjes. Mijn kind maakte mij vaak aan het (glim)lachen met zijn uitspraken en fantasie?n over zijn nog jonge leventje en dat zette mij veelal aan het denken. De uitspraken zette ik dan op papier om ze vooral niet te vergeten en later heb ik er versjes van gemaakt.

De illustraties zijn gemaakt door mijn moeder,die ge?nspireerd werd door de versjes.Ik vroeg haar om voor mij een aantal versjes uit te tekenen en dat heeft zij met veel plezier en toewijding gedaan!

U zult in dit versjesboek zeker onderwerpen herkennen en ook uw kind zal menig versje als herkenning lezen. Het is dan ook leuk om dit boek SAMEN met uw kind te lezen en te bekijken.....

Veel plezier met:?Ik zet mijn knuffels voor ?t raam!?

ISBN: 90-77668-05-5
blz.: 58
formaat: paperback
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 3 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

leuk, lief voorleesboekje

Herbert Slagter - 20-3-2013

Wij kregen het boekje voor de verjaardag van mijn zoontje. We lezen er regelmatig versjes uit voor en steeds vraagt hij weer na...

Klik om dit boek te beoordelen