Kirjaboek: kirjaboek.nl | Kaboutertje Ego | Rob Bos
Kaboutertje Ego

Kaboutertje Ego

Rob Bos
Prijs: €11,42
ISBN 907003705x
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Het is verrassend om dit boekje te lezen, de auteur neemt je mee op zijn zwerftochten. Je beleeft wat het betekent als je op een hoog gelegen richel in de steile bergen zit te mediteren, om in een ander hoofdstuk te ontdekken dat ook jij in tegenstelling tot een mier uit meerdere persoonlijkheden bestaat. Kloosters, kathedralen en andere spirituele plaatsen worden bezocht. Je zit aan tafel met een melaatse en maakt een tocht mee achter op de bezem van een lieve heks.Enigszins verward vraag je jezelf af waar dit alles toe moet leiden. De gouden draad in de verhalen blijkt een zoektocht te zijn naar de vraag wat de mens in wezen is en die vraag wordt des te klemmender bij het overschrijden van de doodsgrens als het duidelijk wordt dat ons lijf en nog wat meer, dan niet verder meegaan op reis.

De auteur, Rob Bos, werd in 1932 in Den Haag geboren. Na het Lyceum volgde hij een technische opleiding als ingenieur. Hij werd echter steeds meer geboeid door de manier waarop mensen leefden, hun verlangens, hun psychische problemen en vaak hun spirituele verwachtingen. Hij volgde opleidingen in Gestalt, Psychosynthese en spirituele kunstzinnige

ISBN: 90-70037-05-x
blz.: 94
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Mijn god in scherven

Het geloven is voor veel mensen de afgelopen tijd sterk veranderd. Eerst verdween de hel. Volgens een bisschop was de hel niet verdwenen maar zat er niemand meer in. Toen was de hemel er niet meer. De mensen zochten hun bestemming meer op de aarde en in dit leven.