Kirjaboek: kirjaboek.nl | Kebrabassa | Patrick Vandermeulen
Kebrabassa

Kebrabassa

Patrick Vandermeulen
Prijs: €20,51
ISBN 9789460082702
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Wandaad, losbandigheid en liefde in roman Patrick Vandermeulen

Kebrabassa speelt zich af in Nhacalire, een vroegere kolonie van Portugal. Nhacalire wordt in 1990 nog steeds geteisterd door een bloedige burgeroorlog. Peter heeft als Belgisch ontwikkelingswerker de opdracht interne vluchtelingen te vestigen in De Vallei. Hij kan zich maar moeilijk verzoenen met de visie van zijn buitenlandse opdrachtgevers.

Machtspelletjes en machetes
Peter kan nog minder vrede nemen met de manier waarop hij zijn leven leidt. In de zoektocht naar zichzelf en naar een zinnig bestaan, laat hij zich op sleeptouw nemen door de lokale machthebbers. Op deze manier komt hij in aanraking met oneerlijke praktijken die op het eerste zicht banaal lijken en eigen aan plaats en tijd, maar uiteindelijk orde in de chaos brengen.

Over de auteur
Patrick Vandermeulen (Tienen, België,1958) studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel Pers en Communicatiewetenschappen. Hij startte zijn loopbaan als persmedewerker bij meerdere openbare instanties maar besloot na verloop van tijd op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in Oost-Afrika. Zijn avontuur begon in Tanzania en eindigde zeven jaar later in Mozambique. Na kortstondige verblijven in Oostenrijk en Nederland vestigde hij zich opnieuw in België. Hij woont nu samen met zijn vrouw Fenia en hun twee zonen in Sint- Truiden.

Paperback
blz.: 357
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 978-94-6008-270-2

levertijd ongeveer 1 week


 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen