Kirjaboek: kirjaboek.nl | Lenteperikelen | Schrijfgroep Primavera
Lenteperikelen

Lenteperikelen

Schrijfgroep Primavera
Prijs: €15,37
ISBN 9789460082955
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Schrijfgroep Primavera bestaat in 2017 twee jaar. In die tijd hebben de vijf schrijfsters elkaar heel wat korte schrijfopdrachten gegeven, en de nodige feedback. Die feedback is heel divers; zowel inhoudelijk als taal-technisch. In alle vriendschappelijkheid zijn we kritisch, al vergeten we nooit om ook te benoemen wat er goed aan is.

Deze bundel met een selectie van de uitgewerkte korte opdrachten is het concrete resultaat. De opzet ervan is, om te laten zien hoe een schrijfgroep als de onze te werk gaat. Daarom wordt eerst de schrijfopdracht vermeld. Daarachter volgen dan de verschillende uitwerkingen, onder vermelding van de auteursnaam. Met enige trots presenteert schrijfgroep Primavera deze bundel. Als tastbare uitkomst van onze wil tot schrijven. En om andere schrijfgroepen te stimuleren: dit kunnen jullie ook! Met dank aan de bibliotheek Zuid-Kennemerland, die de vorming van schrijfkringen actief heeft gestimuleerd. Door het houden van informatie-avonden en het bijeen brengen van enthousiaste schrijvenden die net dat extra opstapje nodig hadden. Het resultaat is ook een pluim voor de Bieb!

Schrijfgroep Primavera bestaat uit Babette van den Heuvel, Joana Keur, Leny van der Ley, Petra molenaar en Jessie Overmaat.

ISBN: 978-94-6008-295-5
blz.: 191
Formaat: 14,8 x 21 cm

Beschikbaar vanaf 4 november 2017. Levertijd is ongeveer een week
 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen