Kirjaboek: kirjaboek.nl | Lessen van de oude Cheng | Jan Verhaar
Lessen van de oude Cheng
Lessen van de oude Cheng #1Lessen van de oude Cheng #2

Lessen van de oude Cheng

Jan Verhaar
Prijs: €16,97
ISBN 9077764070
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Een spirituele roman, een boek vol levenslessen, een reisverhaal: Lessen van de oude Cheng is niet in een paar woorden samen te vatten. Lees, om een indruk te krijgen, hoofdstuk 4: De beek heeft geen doel (pdf-bestand). Of bekijk de inhoudsopgave (pdf-bestand).

Fragment achterzijde:
Hij is een zoeker, een zoeker naar de zin van het bestaan, naar de diepere waarheid over het leven, niet zwaarmoedig maar wel vol passie. In Peking ontmoette hij de mysterieuze Cheng, die de wereld zijn woonplaats noemde. Cheng maakte hem stap voor stap deelgenoot van de oude wijsheden van het Oosten. In de laatste nacht op het platteland van het immense Chinese rijk heeft Cheng hem ingewijd in het mysterie van het leven en hem een levensopdracht gegeven in de vorm van zeven stenen.
Weer thuis heeft hij de grootste moeite om de draad van het dagelijkse bestaan weer op te pakken. Het wordt hem langzaam duidelijk dat het nooit meer zal zijn zoals het was. Hij probeert de hoopvolle woorden van zijn innige vriend en meester in herinnering te roepen als inspiratiebron.

ISBN 90 77764 07 0
blz.: 216


Levertijd ca. 1 week
formaat: paperback

 
3 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Prachtig boek

Margreet Blanken - 9-1-2019

Mijn exemplaar is praktisch stukgelezen, steeds opnieuw sla ik het open. Zoveel universele wijsheid is er in te vinden. Ook een ...

Mooi boek

Nienke - 1-12-2014

Een mooi boek, zeg het door!

Diepzinnig , Mooi en erg verwarmend

j.boer399@chello.nl - 7-7-2013

Wat een prachtig boek . Een boek die je keer op keer kan lezen je haalt er zoveel uit.Elk jaar als ik op vakantie ga neem ik dit...

Klik om dit boek te beoordelen