Kirjaboek: kirjaboek.nl | Liefde is de basis van ons geluk | Alireza Ghorbani
Liefde is de basis van ons geluk

Liefde is de basis van ons geluk

Alireza Ghorbani
Prijs: €14,40
ISBN 9789077668795
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In dit boek wordt een soort liefde besproken dat niet tot seks, vrienden, familieleden of leeftijd is beperkt. Meestal gaat het om ?de platonische liefde? en ?de platonische relatie?. Liefde en relatie waar seks geen rol in speelt.
Vervreemding van het solidariteitsgevoel, het ontbreken van wederzijds begrip voor elkaars standpunten, het ontbreken van gemeenschapsbelang zijn vandaag de dag zeer normale patronen van ons leven geworden.
Op de wereld waarin egocentrisme en egocratie het hoogste woord hebben, kan men met een liefdevol hart er geen woord tussen krijgen. In zo?n situatie komt men in een onbeschaafde omgeving van etnocentrisme terecht waardoor de ware liefde geen vaste voet aan de bodem van het hart krijgt en het leven tot een totale vereenzaming leidt. Iets wat nooit de bedoeling van het mensenleven op deze aarde kan zijn.

Liefde is zo?n breed thema in het heelal over het algemeen en in ons menselijk leven in het bijzonder dat, als ik er door mee zou gaan, ik er een leven lang mee bezig zou zijn om er alles over neer te schrijven en dan zou ik er nog lang niet zijn. En dat ligt niet in mijn bedoeling. Dit korte leven zou ik graag willen gebruiken om nog over vele andere interessante thema?s te schrijven. Desalniettemin heb ik mijn best gedaan om een volledig beeld tot stand te brengen van de liefde, de meeste aspecten ervan en wat dat voor de aard van het leven zou kunnen betekenen. Naar mijn bescheiden mening kan het veranderen van die aard in de positieve richting alleen als er intense liefde bij betrokken is.Na het lezen van dit boek krijgt u een heldere kijk op de liefde en wat dat voor ons en onze omgeving kan betekenen.
U mag het eerst lezen en pas dan oordelen.

Alireza Ghorbani

ISBN: 978-90-77668-79-5
blz.: 105
formaat: paperback 14,8 x 21 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De mens moet het van ons leren, deel 2

We gaan verder waar we in het eerste deel waren gebleven. Nog meer acties van de dieren tegen iedereen die oorlog wil...

De mens moet het van ons leren, deel 1

Fantasie en harde realiteit smelten samen in dit verhaal. Het gaat om het brutale gedrag van de mens en zijn wandaden jegens de natuur. Het gaat om leugens die al eeuwenlang als waarheden aan ons zijn verteld.