Kirjaboek: kirjaboek.nl | Maar mijn kop stond niet stil | Peter Janssen
Maar mijn kop stond niet stil

Maar mijn kop stond niet stil

Peter Janssen
Prijs: €12,85
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Al sinds de 9e eeuw trekken pelgrims naar Santiago de Compostela. De stad in het Noordwesten van Spanje, waar de heilige Jacobus volgens de overlevering begraven ligt. Pelgrims, die elk hun eigen reden hadden voor de lange tocht. Een route die vanuit alle uiteinden in Europa begint, maar altijd samenkomt in het zuiden van Frankrijk, vlak voor de Pyrenee‘n. Van daaruit begint de eeuwenoude tocht over dezelfde paden en bergen als al die koningen, monniken en oprechte pelgrims al jaren hebben volbracht. Ook Peter Janssen liep, geheel ongetraind maar uiterst gemotiveerd, de lange tocht vanaf Saint Jean-Pied-de-Port door het mooie Spaanse land.

Peter Janssen is 52 jaar, gelukkig getrouwd en heeft vijf volwassen kinderen en een kleinzoon van 5 jaar.
Momenteel werkt hij als management consultant. Tijdens zijn burnout in 2000 besloot hij tot het lopen van de pelgrimstocht.

ISBN:
blz.: 70
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Bloedvorm
Bloedvorm - €35,99

Leerboek en naslagwerk over EPO. Voor sporters die vroeg of laat met EPO worden geconfronteerd. Voor sportartsen en wielerartsen. Voor studenten. En voor sportjournalisten.

Doeltreffend Trainen
Lopers, wielrenners, triatleten en andere duursporters zullen zich zeker thuis voelen bij dit boek dat naast de meer algemene trainingsinzichten speciale hoofdstukken bevat die dieper ingaan op o.a. het hart en de voeding.