Kirjaboek: kirjaboek.nl | Omarm het Leven | Ellen Sombroek
Omarm het Leven

Omarm het Leven

Ellen Sombroek
Prijs: €15,42
ISBN 9789460080500
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

De gedichten zijn de afgelopen jaren ontstaan, in een periode waarin ik mij langzaam bewust ging worden, dat de wereld aan het veranderen is. We gaan van het tijdperk van dualiteit van strijd, van oorzaak en gevolg, naar een nieuw tijdperk van eenheid en liefde.
Groot zijn deze veranderingen en ik voel me dan ook zeer blij dat ik met deze gedichten een ondersteuning mag zijn in de diepe gevoelens en ervaringen waar we met zijn allen op dit moment doorheen gaan.
Ieder mens is op zoek naar de liefde en de heelheid in zichzelf. Zolang we nog stukken in onszelf mogen oplossen, zal ons leven worden afgewisseld met periodes van verdriet, angst en pijn die langzaam plaats gaan maken voor steeds meer periodes waarin liefde en geluk voelbaar zullen zijn. Al deze ervaringen die we als mens beleven en doorleven, maken dat we stap voor stap dichterbij gaan komen bij wie we werkelijk zijn. We gaan onze maskers afzetten en we gaan we onze eerste stappen zetten in die nieuwe wereld van eenheid en van universele liefde.
Een wereld van eenheid en van liefde, die zal ontstaan van binnenuit. Vanuit het voelen en niet meer vanuit het denken. Een wereld die zich zal ontvouwen zoals je het zelf zult scheppen. Een wereld die zal ontstaan zoals jij het van binnenuit voelt. De universele liefde zal een diepe vervulling en een onvoorwaardelijk liefhebben laten ontstaan voor alles en iedereen. Wetend dat ieder zijn eigen weg zal gaan. En het mooie is, je hoeft niet meer te zoeken, het zal als vanzelf naar je toe komen, wanneer je je weg laat ontvouwen. Want alles is er al.
Onvoorwaardelijke liefde is de totale vervulling die pas ontvangen kan worden als je de liefde op het diepste niveau aan jezelf hebt gegeven. En vanuit de liefde voor jezelf kun je het delen met iedereen om je heen???

Ellen Sombroek

Website schilderijen: www.thenowdimension.nl
Website gedichten: www.spirituelegedichten.nl
Website De Lichtcirkel: www.lichtcirkel.org

ISBN: 9789460080500
blz.: 60
formaat: paperback, 17 x 24 cm
Ge?llustreerd in kleur, Illustraties ?: Ellen Sombroek en Mirjam Koster

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen