Kirjaboek: kirjaboek.nl | Op drift geraakt | Bert van Dam
Op drift geraakt

Op drift geraakt

Bert van Dam
Prijs: €11,52
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Het boek bevat ruim 60 gedichten die betrekking hebben op het leven van de schrijver. Het startpunt is Upper Edward street in Brisbane, Australi? (de foto op de voorkant van het boek) en na allerlei omzwervingen eindigt het boek opnieuw in Australi?, tijdens een lange rit langs de kust.

Ondertussen is de halve wereld bereisd en is de tijdlijn zowel naar het verleden als de toekomst geweest. Met scherpe observaties, soms griezelig beklemmend, worden de stopplaatsen onderweg becommentariseerd. Een wel heel bijzonder reisverslag in gedichten.

Bert van Dam is geboren in Rotterdam. Hij was van jongs af aan ondernemend en creatief. Tijdens zijn studie chemische technologie kwam zijn interesse voor schrijven voor het eerst aan het licht als bestuurslid van de jongeren soci?teit, verantwoordelijk voor publiciteit. Toch zou het tot 2000 duren voor hij serieus met schrijven begon, vooral gefascineerd door de smalle scheidingslijn tussen droom en werkelijkheid, fantasie en realiteit. In 2002 komt zijn eerste boek uit: Het droomschrift en andere verhalen , in 2006 gevolgd door de dichtbundel Op drift geraakt.

ISBN:
blz.: 70
formaat: paperback
 
2 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 4 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Om na te denken

Maria - 23-10-2012

De gedichten lijken eenvoudig, maar hoe meer ik er over nadenkt hoe meer ik erin terug vind van mijn eigen reis door mijn leven....

Mooie nadenkers

Maarten - 28-4-2011

Mooie gedichten, makkelijk te lezen, maar toch om over na te denken en in het kader van je eigen leven te plaatsen.

Klik om dit boek te beoordelen

Het Droomschrift
Het Droomschrift - €14,91

Het boek bevat verschillende verhalen, die veelal wel een gemeenschappelijk thema hebben. Ze spelen zich af op het grensvlak van droom en werkelijkheid. In een wereld waar alles net iets anders gaat dan je zou verwachten. Doordoor heeft de hoofdpersoon meestal geen grip meer op de het verloop van het verhaal en moet pragmatisch zijn toekomst accepteren.