Kirjaboek: kirjaboek.nl | Reisafdrukken | Schrijverscollectief Meer-en-Deel
Reisafdrukken

Reisafdrukken

Schrijverscollectief Meer en Deel
Prijs: €15,37
ISBN 9789460082429
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Het schrijverscollectief Meer-en-Deel bestaat uit vier leden, die ondanks hun verschillende achtergrond sterk verbonden zijn door liefde voor het schrijven en het creatief bezig zijn.
Sinds hun eerste schrijfcursus in Hoofddorp in 2001 hebben Tony Schrama, Jelle van der Kooij en Babs Taal het schrijven met enthousiasme gezamenlijk voortgezet. In 2013 is de groep uitgebreid met Irma Pauw, reeds in 2004 ontmoet tijdens een ‘summercourse’ in Frankrijk. De beroepen van de auteurs zijn soms in de verhalen te herkennen, maar veelal voert fantasie de boventoon tegen een achtergrond van de geschiedenis en aangevuld met eigen ervaringen.

REISAFDRUKKEN is de eerste uitgave van Meer-en-Deel. De invloed van sprookjes en spannende intriges uit hun eerdere werk is merkbaar in deze bundel reisverhalen, waarin nog wel eens iets misgaat. De woestijn van Noord-Afrika, de historie van Georgië, de groen-tropische sfeer van Nieuw-Guinea, maar ook ons eigen Amsterdam vormen het decor waarbinnen de verhalen ten tonele worden gevoerd. Verhalen die de lezers meevoeren naar niet alledaagse locaties waar zich niet alledaagse gebeurtenissen afspelen.
De illustraties bij elk verhaal zijn van de hand Jan Vos bouwkundig ingenieur (TH-Delft), schilder, tekenaar en fashiondesigner.


Paperback
blz.: 210
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 978-94-6008-242-9

Levertijd 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen