Kirjaboek: kirjaboek.nl | Schotse trots | Anneke IJlst
Schotse trots

Schotse trots

Anneke IJlst
Prijs: €18,51
ISBN 9789460082238
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Schotse trots is het tweede geheel op zichzelf staande deel van de trilogie van Anneke IJlst over de Schotse familie MacMullum.

Anne en Craigh zijn een hecht stel en genieten intens van hun leven en hun opgroeiende gezin. Het familiegeluk staat hoog in het vaandel. Sterk en trots is het karakter van elk familielid en botsingen blijven dan ook niet uit. De gedrevenheid, waarmee de drie broers de strijd aangaan om een harmonieus bestaan op te bouwen, vraagt tomeloze inzet. Maar de saamhorigheid is groot en die zorgt er uiteindelijk voor dat de onderlinge verhoudingen op liefdevolle wijze worden hersteld.

De auteur Anneke IJlst is geboren op 30 december 1956 te Dordrecht. Zij groeide op in een levendig en muzikaal gezin en heeft gelukkige herinneringen aan die tijd. Na haar middelbare schoolperiode en haar secretaresse- opleiding had ze vele leuke banen. Zij begon op kantoor en eindigde op een schip en daar tussenin zat haar ‘kasteel’ baan. Met haar eerste én enige liefde deelde zij de passie voor reizen. Samen ondernamen zij veel; zelfs zoveel dat het voldoende stof op zou leveren voor een leven lang schrijven. Thans woont zij, tezamen met haar dochter, in een landelijke omgeving ten zuiden van Rotterdam.

Paperback
blz.: 340
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 978-94-6008-223-8

Levertijd 1 week
 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Schots geruit
Schots geruit - €18,51

Schots geruit is het derde geheel op zichzelf staande deel van de trilogie over de Schotse
familie MacMullum.

Schotse harten
Schotse harten - €20,57

Hollandse Anne accepteert een baan in de Schotse Hooglanden. Zij stort zich in een nieuw bestaan...