Kirjaboek: kirjaboek.nl | Thrillende handen | Schrijverscollectief De Meer en Meer
Thrillende handen

Thrillende handen

Schrijverscollectief De Meer en Meer
Prijs: €16,97
ISBN 9789460080814
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

De eerste drie leden van de schrijfgroep, Jelle van der Kooij uit Hoofddorp, Tony Schrama uit Zwanenburg en Babs G. Taal uit Lijnden, komen uit de (gemeente) Haarlemmermeer, meestal praktisch afgekort tot De Meer. Later komt er instroom van buitenaf: Leny van der Ley en Marianne Eerdmans uit Haarlem. Niet uit De Meer, dus Meer. Het schrijverscollectief is al vanaf 2001 actief, met het schrijven van korte verhalen. In 2006 wordt een eerste verhalenbundel uitgegeven: ‘Twee handen vol.’ Met als ondertitel: tien sprookjes, fabels en andere mysterieuze verhalen.

Bij deze tweede uitgave is gekozen voor het brede genre dat te omschrijven valt als ‘spannende verhalen’. Ieder van de vijf auteurs heeft één verhaal bijgedragen. Het genre thriller wordt heel divers uitgewerkt, maar in bijna elk verhaal valt wel een dooie. De schrijfclub heeft met diabolisch plezier aan deze moorddadige bundel gewerkt en presenteert het resultaat met bijna misdadige trots.

Schrijverscollectief De Meer en Meer wenst haar lezers veel leesplezier bij deze nieuwe verhalenreeks!

ISBN: 9789460080814
blz.: 254
formaat: paperback, 14,8 x 21 cm


Levertijd ca. 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Twee handen vol
Twee handen vol - €18,00

Sprookjes en verhalen vol mysterie, humor en onverwachte ontwikkelingen. Tien verhalen; op de vingers afgeteld twee handen vol. Voor opgroeiende kinderen, maar ook voor volwassenen. Schrijverscollectief De Meer en Meer wenst lezers van alle leeftijden veel leesplezier!