Kirjaboek: kirjaboek.nl | Verstrooid verleden | Willem Muijs
Verstrooid verleden

Verstrooid verleden

Willem Muijs
Prijs: €16,71
ISBN 9077764267
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Verstrooid verleden beschrijft de pogingen van een vader en zijn biologische dochter om verleden en heden met elkaar te laten sporen, en is een neerslag van herinneringen, gesprekken, brieven en hun fantasie?n.

Het boek verhaalt van de opvoeding van de dochter door haar moeder en haar vriend, die zich onmiddellijk na de geboorte heeft opgeworpen als stiefvader.
De vader heeft met zijn dochter, geboren uit een kansloze liefde uit zijn studietijd, vanaf haar vroegste jeugd contact onderhouden maar ziet zich geconfronteerd met de gevolgen van zijn argeloosheid en gebrek aan moed.Hij heeft al die tijd zijn ogen gesloten voor de gevolgen van haar opvoeding op het geluk van zijn dochter; hij heeft niet willen of kunnen onderkennen hoe verstrekkend de gevolgen zijn van eenleven in een vreemd nest.

Het boek probeert de oorzaken te achterhalen van de conflicten die de dochter als jong meisje had met haar ouderlijke milieu, en die haar als problemen zijn blijven achtervolgen op haar vlucht met echtgenoot en kinderen naar een nieuw leven in Nieuw Zeeland.

Zijn dochters problemen zijn vanaf nu ook zijn zaak.Samen gaan ze de strijd aan met de gedrochten en anomalie?n die haar leven verzieken.

Verstrooid verleden is een inhaalslag, en een afrekening met het verleden, waarbij geen enkele methode is geschuwd.

ISBN: 90-77764-26-7
blz.: 221
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De acrobaten
De acrobaten - €15,63
De hoofdpersonen in ?de Acrobaten? ondergaan op een voor elk karakteristieke wijze de fatale ontwikkelingen in de wereld.