Kirjaboek: kirjaboek.nl | Wanneer gaan we nou naar vakantie? | Leon Janssen Lok
Wanneer gaan we nou naar vakantie?

Wanneer gaan we nou naar vakantie?

Leon Janssen Lok
Prijs: €18,51
ISBN 9789077668733
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Met een peuter en een kleuter meer dan vier maanden van huis zijn. Leon en Marie-Louise namen hun dochters mee op een avontuur waarin ze bijna 50.000 kilometer vlogen, 17.000 kilometer reden en op 55 verschillende locaties sliepen, soms met hun eigen tent. De reis voerde ze langs Namibi?, Australi?, Nieuw-Zeeland en Fiji. Ze zagen woestijnen, idyllische stranden, bergen, vulkanen, tropische regenwouden, gletsjers, wilde dieren en beroemde gebouwen. Hoe ervaren kinderen zo?n kennismaking met andere landen en hoe is het om als gezin gedurende zo?n periode zo intensief samen te zijn?

Het boek biedt een unieke inkijk in het reizen met kinderen en toont aan dat zo?n reis gemakkelijker te maken is dan menigeen denkt. Op boeiende en geestige wijze wordt het avontuur, maar ook de natuur en cultuur van de bezochte landen en de gebruiken van de lokale bevolking beschreven. Het boek biedt bovendien veel praktische tips voor andere jonge gezinnen die overwegen een dergelijke reis te maken, maar nog niet over de drempel heen hebben durven stappen.

Leon Janssen Lok is beleidsmedewerker en freelance tekstschrijver in de sportwereld. Hij is gek op reizen en kennis maken met andere culturen. Samen met Marie-Louise en zijn twee - nu schoolgaande - dochters woont hij in Vleuten.

ISBN: 978-90-77668-73-3
blz.: 208, met vele kleurenfoto's
formaat: paperback 12,5 x 20 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen