Kirjaboek: kirjaboek.nl | Wat je zegt ben je zelf! II Het vervolg | Frank R. Hissink
Wat je zegt ben je zelf! II Het vervolg

Wat je zegt ben je zelf! II Het vervolg

Frank R. Hissink
Prijs: €16,45
ISBN 9789460080098
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Het moest er van komen, een vervolg op mijn eerste boek: Wat je zegt ben je zelf!, de wereld van de hulpverlening binnen de psychiatrie.Vaak moest ik bij mensen, die het gelezen hadden, de vraag aanhoren: ?Ik wil de rest van je loopbaan en ervaringen in de psychiatrie ook kunnen lezen.? ?Het lijkt wel ??n groot avontuur!? Wat het naar mijn ervaring ook was: ?Waarom kun je geen avonturen beleven tijdens je loopbaan in de hulpverlening??
Dit bracht me op het idee om de al gereed zijnde ervaringen die ik na mijn opleiding, die ik reeds op papier had staan, te bundelen tot een (het) vervolg met als titel het oude beproefde concept met de vermelding II, waarbij het eerste (succesvolle) concept van het boek van gevalbeschrijvingen en verhalen aangehouden werd.Vooral een aanrader voor mensen die het eerste boek gelezen hebben: het voldoet aan een behoefte om een verdere kijk te willen nemen in mijn verdere loopbaan binnen de psychiatrie en de hulpverlening.

Kortom: Het boek geeft op beschrijvende en autobiografi sche wijze een beeld van mijn verdere loopbaan, tevens een korte opname van mijzelf in de psychiatrische hulpverlening. Het is zodoende een veelgevraagde aanvulling op mijn eerste boek?

ISBN: 978-94-6008-009-8
blz.: 227
formaat: paperback 14,8 x 21 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Wat je zegt ben je zelf
Het boek is voor de vuist weg, in voor iedereen begrijpelijke taal geschreven, met de nodige gevalsbeschrijvingen en verhalen om de praktijk te verduidelijken. Het is allesbehalve een academisch boek, geschreven om mensen, die in aanraking komen met de psychiatrie, een beeld te geven van wat er zich zoal afspeelt binnen deze subcultuur van de maatschappij.