Kirjaboek: kirjaboek.nl | Zo maak je vrienden | Sebastiaan Huizer
Zo maak je vrienden
Zo maak je vrienden #1Zo maak je vrienden #2

Zo maak je vrienden

Sebastiaan Huizer
Prijs: €24,00
ISBN 9789460083754
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Sebastiaan Huizer is in 1999 begonnen met het lezen van boeken en volgen van audiotrainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2005 ook seminars en trainingsweekenden. In 2015 heeft hij een bootkamp gevolgd in Polen. Maar veel mensen om hem heen zagen dit nou niet als iets goeds. Ook wilde hij een business bouwen. Echter: de mensen hielden hem tegen om dat te doen. Misschien zit jij in dezelfde situatie.
Sebastiaan Huizer is een zeer integere jongeman die als ambitie heeft om zijn eigen assertiviteitstrainingen te geven. Dit werd hem echter jaren ontmoedigd. Dankzij zijn doorzettingsvermogen gaat deze deur dan toch open. Zodat hij met zijn skills toch nog zijn passie kan uitvoeren, en dat is het onderwijzen van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Sebastiaan Huizer schrijft boeken, maakt filmpjes op YouTube en maakt en ontwikkelt trainingen voor assertiviteit. In zijn trainingen op YouTube bespreekt hij tal van onderwerpen. Over netwerkmarketing, zijn leven, zijn hobby’s, zijn voorgeschiedenis. Dit beschrijft hij ook in zijn boek. Meer weten? Doe dan mee met de cursus.

 

Paperback
blz.: 50, volledig in kleur
ISBN:  9789460083754
Formaat: 17 x 24 cm

Levertijd ongeveer een week
 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen