Kirjaboek: kirjaboek.nl | Nehalennia | Martinus de Kam
Nehalennia
Nehalennia #1Nehalennia #2

Nehalennia

Martinus de Kam
Prijs: €19,95
ISBN 9789460083709
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Het laatste offer
Zeeland, 275 jaar n. Chr. De 14-jarige Freio moet voor de boerderij van zijn ouders zorgen en zijn familie beschermen tegen plunderaars. Zijn vader is met een schip vertrokken naar Britannia. Freio weet zeker dat alleen de godin NEHALENNIA ervoor kan zorgen dat zijn vader veilig terugkomt. Daarvoor moet hij de godin een offersteen aanbieden, maar voor een arme boer is dat onmogelijk.
Freio ontmoet de mysterieuze Iden. Kan zij hem helpen de offersteen te bemachtigen?
Het is herfst. Het water van de Scaldis (Schelde) wordt opgezweept en er zijn geen dijken…

De gelofte
Zeeland, 1995. De grote droom van Freek van Oosten is: archeoloog worden. In de boerderij op Noord-Beveland bewaart hij zijn verzameling oude voorwerpen. Als het kostbaarste stuk uit zijn collectie, een offersteen uit de Romeinse tijd, wordt gestolen, gaat hij samen met zijn vriendin Jippe de dader opsporen. Hun speurtocht leidt naar een vervallen boerderij. Welk drama speelt zich daar af, en is de steen uit Freeks collectie wel het belangrijkste waar hij en Jippe naar op zoek zijn?


In NEHALENNIA, de steen van Freio komt de geschiedenis tot leven: de tijd waarin de Romeinen vertrokken en Zeeland bijna van de kaart verdween. En hoe de steen van Freio zeventien eeuwen later op wonderbaarlijke wijze werd teruggevonden.

www.martinusdekam.nl

 

Paperback
blz.: 287
ISBN:  9789460083709
Formaat: 14,8 x 21 cm

Levertijd ongeveer een week
 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen