Kirjaboek: kirjaboek.nl | Bekijk het, voel het en laat het los | Tresi Barros en Elise Schuitenmaker
Bekijk het, voel het en laat het los

Bekijk het, voel het en laat het los

Tresi Barros en Elise Schuitenmaker
Prijs: €27,97
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Hoogzwanger was ze toen ik haar leerde kennen, deze kleine Portugese vrouw, Tresi Barros, medium, mijn vriendin. Bij het ontluiken van mijn eigen spiritualiteit kwam zij op mijn pad en dat bleek niet eenmalig, ons pad bleef een tijdje parallel lopen.

Het was echter pas toen ik bij haar in huis kwam wonen, dat het idee werd geboren dit boek te gaan schrijven. Dit boek is het boek van Isaak, haar gids en beste vriend. En ik, Elise, mocht zijn pen zijn. Via Tresi mocht ik Isaak ontmoeten en met hem praten. Vol bewondering heb ik naar hem geluisterd. Ik mocht zoveel wijsheden tot mij nemen, zoveel indrukken opdoen, zoveel leren, zoveel ervaren en zoveel antwoorden krijgen op hetgeen voor ons aardse mensen zo moeilijk te begrijpen is.

Laat u meevoeren in dit traject van leren en van zelfbewustwording. Laat u overtuigen dat er meer is tussen hemel en aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat. Dit handboek is er om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw ware zelf en ik hoop dat het u, net als mij, keer op keer weer mag helpen, steunen, troosten en ontroeren.
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen