Kirjaboek: kirjaboek.nl | Mijn naam is Isaak | Tresi Barros en Elise Schuitenmaker
Mijn naam is Isaak

Mijn naam is Isaak

Tresi Barros en Elise Schuitenmaker
Prijs: €27,97
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Met trots presenteerden paranormaal genezend medium Tresi Barros, Isaak, gids van het medium en schrijfster Elise Schuitenmaker, het afgelopen jaar hun eerder verschenen boek Bekijk het, voel het en laat het los. In zoveel zalen in het land kregen zij een warm welkom en luisterden de mensen gretig naar de woorden van Isaak, hoge meester uit het Hiernamaals. Nieuwsgierig geworden, kwamen de vragen van het publiek in de zaal vaak als vanzelf. De vragen werden beantwoord op de zo welbekende wijze van Isaak, helder, boeiend, met liefde en geduld, maar wel direct, want de waarheid kan heel confronterend zijn.

In dit boek zijn alle wijze woorden die Isaak sprak en de vragen uit het publiek opgenomen. Ook laat Isaak iets meer van zichzelf zien. Met mij, Elise, sprak hij over zijn laatste leven hier op Aarde met zijn instrument, het medium Tresi Barros en de warme herinneringen die hij aan deze tijd heeft.

De onderwerpen die Isaak onder de loep neemt zijn zeer uiteenlopend, maar zullen ons in staat stellen een beter bestaan voor onszelf te cre?ren. We hebben gekozen daarboven om hier op Aarde te groeien en de aardse leerscholen zijn vaak zwaar. Isaak wil ons helpen ons bestaan op Aarde te verlichten, hij wil ons wakker maken, bewust maken en ons verder helpen in ons evolutieproces. Zoals Isaak vaak zei: Luister naar je gevoel, dan luister je naar ons en wij zijn er om jullie te helpen.

De volgende onderwerpen komen ondermeer aan bod: dementie, schizofrenie, euthanasie, donorschap, crematie, autisme, mediumschap, natuurrampen, IVF, abortus, buitenaardse wezens, engelen, zelfrealisatie, dromen, vlees eten, re?ncarnatie, charlatans, toeval, de sferen, tweelingziel, jong overlijden, 2012, intu?tie en nieuwetijdskinderen.

Tresi en ik doorkruisten het hele land, soms door weer en wind, soms plakkerig van de hitte, maar altijd met plezier in ons hart. We genoten van Isaaks wijze woorden en van de lieve mensen die zo verlangend waren om verder te komen op hun spirituele pad.

Het publiek in de zaal hing immer aan Isaaks lippen en ik hoop dan ook dat u, lieve lezer, net als wij, zult genieten van zijn mooie woorden in MIJN NAAM IS ISAAK.
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 4 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

spiritueel verrijkend

Hilda Bogaerts - 4-7-2013

Boeiend boek en vlot geschreven.
Geeft veel inzichten over alle mogelijke onderwerpen die aan bod komen in het boek.


Klik om dit boek te beoordelen

Bekijk het, voel het en laat het los
Hoogzwanger was ze toen ik haar leerde kennen, deze kleine Portugese vrouw, Tresi Barros, medium, mijn vriendin. Bij het ontluiken van mijn eigen spiritualiteit kwam zij op mijn pad en dat bleek niet eenmalig, ons pad bleef een tijdje parallel lopen.