Kirjaboek: kirjaboek.nl | De geur van kruidnagels | John Rijsdijk
De geur van kruidnagels

De geur van kruidnagels

John Rijsdijk
Prijs: €12,85
ISBN 9070037645
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In zijn reisverslag De geur van kruidnagels, vertelt de schrijver over zijn belevenissen in het fascinerende Indonesi?. Samen met zijn echtgenote neemt hij u mee naar Sumatra, Java en Bali, slechts drie van de 16.000 eilanden die Indonesi? telt.

Al vanaf zijn jeugd was hij ge?nteresseerd in het lezen van boeken, waarbij zijn voorkeur uitging naar toneelliteratuur.Werken van, Camus, Gorki, Orton, Pirandello, Dostojewski, Brecht, Shakespeare en Nor?n behoren tot zijn favorieten. Op latere leeftijd verschenen zijn eerste pennenvruchten. Naast korte verhalen schreef hij ook een collage gedichten. En dan nu zijn eerste reisverhaal. Naast de geschiedkundige feiten, die op een luchtige manier worden verteld, heeft de schrijver ook het humoristische aspect niet vergeten. Een prettig leesbaar boek voor de aanstaande reiziger naar dit land, waarin de hoogtepunten van de eilanden zijn beschreven. ??..De pracht van de natuur,het leven van de bevolking tussen vuilnis en ratten, het decadente leven in de wijken waar rijkdom alom heerst, de gemoedelijke maar arme kampongs waar het leven is stil blijven staan en waar iedereen gelukkig lijkt te zijn ?

De in 's-Gravenzande woonachtige schrijver John Rijsdijk maakte zijn debuut met de reisroman "De geur van kruidnagels". Hij deed dit naar aanleiding van zijn rondreis door Indonesi?. In zijn roman vertelt de auteur over zijn belevenissen in het fascinerende Indonesi?.

Al vanaf zijn jeugd was hij ge?nteresseerd in het lezen van boeken, waarbij zijn voorkeur uitging naar toneelliteratuur. Werken van, Camus, Gorki, Orton, Pirandello, Dostojewski, Brecht, Shakespeare en Nor?n behoren tot zijn favorieten. Op latere leeftijd verschenen zijn eerste pennenvruchten. Naast korte verhalen zoals "Een meimaand zonder bloemen" schreef hij ook de gedichtenbundel "Zoeken in het donker".

In het voorjaar komt zijn tweede boek uit met de titel: Made in Japan.

ISBN: 90-70037-64-5
blz.: 149
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Made in Japan
Made in Japan - €14,91
In ?Made in Japan? vertelt de schrijver over zijn rondreis in Thailand. Samen met zijn vrouw reisde hij van de metropool Bangkok naar het centrale gedeelte van het land, vervolgens naar de bergstammen in het hoge noorden om ten slotte te eindigen in het zuiden.