Kirjaboek: kirjaboek.nl | Made in Japan | John Rijsdijk
Made in Japan

Made in Japan

John Rijsdijk
Prijs: €14,91
ISBN 9077668365
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In ?Made in Japan? vertelt de schrijver over zijn rondreis in Thailand. Samen met zijn vrouw reisde hij van de metropool Bangkok naar het centrale gedeelte van het land, vervolgens naar de bergstammen in het hoge noorden om ten slotte te eindigen in het zuiden. ?.In de straten is het een drukte van jewelste, maar in de indrukwekkende tempels heerst een absolute rust. Koninklijke paleizen, het noorden met zijn prachtige vari?teit in landschappen, de primitieve bergstammen, de dichtbegroeide oerwouden, het zuiden met grillige kalkstenen rotsformaties.....

Thailand, ooit een ontwikkelingsland is door diepe dalen gegaan, maar uiteindelijk uitgegroeid tot een ontwikkeld land. Mijn ervaringen heb ik samengevat in een gedetailleerd reisverslag gelardeerd met de nodige humor..

De in 's-Gravenzande woonachtige schrijver John Rijsdijk maakte zijn debuut met de reisroman "De geur van kruidnagels". Hij deed dit naar aanleiding van zijn rondreis door Indonesi?. In zijn roman vertelt de auteur over zijn belevenissen in het fascinerende Indonesi?.

Al vanaf zijn jeugd was hij ge?nteresseerd in het lezen van boeken, waarbij zijn voorkeur uitging naar toneelliteratuur. Werken van, Camus, Gorki, Orton, Pirandello, Dostojewski, Brecht, Shakespeare en Nor?n behoren tot zijn favorieten. Op latere leeftijd verschenen zijn eerste pennenvruchten. Naast korte verhalen zoals "Een meimaand zonder bloemen" schreef hij ook de gedichtenbundel "Zoeken in het donker".

ISBN: 90-77668-36-5
blz.: 218
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De geur van kruidnagels
In zijn reisverslag De geur van kruidnagels, vertelt de schrijver over zijn belevenissen in het fascinerende Indonesi?. Samen met zijn echtgenote neemt hij u mee naar Sumatra, Java en Bali, slechts drie van de 16.000 eilanden die Indonesi? telt.