Kirjaboek: kirjaboek.nl | De vulkaan van verwarring en geluk | Monica Maria
De vulkaan van verwarring en geluk

De vulkaan van verwarring en geluk

Monica Maria
Prijs: €15,94
ISBN 9789460080142
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Monica Maria werd geboren op 6 maart 1968 in het Brabantse Alphen. Ze werkte als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, als wijkverpleegkundige bij de terminale thuiszorg en als sociaal-verpleegkundige bij een basisgezondheidsdienst. Jarenlang verpleegde ze patiënten met kanker en begeleidde hen in de laatste fase van het leven.
In de vulkaan van verwarring en geluk beschrijft ze de ervaringen die haar overvielen toen ze op 35-jarige leeftijd borstkanker kreeg. Een jaar later krijgt ze te horen dat ze nog maximaal één jaar te leven heeft.Ineens zijn de patiënten die zij verzorgde haar lotgenoten.Verwarring en ongeloof ontstaan wanneer Monica na dat jaar nog leeft en weer een toekomst blijkt te hebben. Niet alleen voor haar was het verwarrend, maar ook voor haar familie, vrienden, kennissen, werkgever en de maatschappij.
Naast ellende bracht deze periode ook mooie en wonderlijke ervaringen. Deze zogenaamde wondertjes hielpen Monica om het geluk in het leven terug te vinden.
Alle emoties en ervaringen van de afgelopen jaren sloeg Monica op, tot 'haar vulkaan van verwarring en geluk' uitbarstte. De lava-stroom aan ervaringen en emoties daalde neer in dit boek. Lava vernietigt alles, maar is ook vruchtbaar. Het vormde uiteindelijk de basis voor haar nieuwe leven.

Nu, een aantal jaren later, heeft Monica haar leven weer op kunnen pakken en invulling durven geven. Vechten tegen kanker doet ze niet meer. Ze vecht voor een rijk, waardevol en gelukkig leven.

ISBN: 978-94-6008-014-2
blz.: 159
formaat: paperback 14,8 x 21 cm, met kleurenafbeeldingen
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen