Kirjaboek: kirjaboek.nl | Desillusie | Peter Siepelinga
Desillusie

Desillusie

Peter Siepelinga
Prijs: €21,08
ISBN 9789460082115
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Tijdens een nieuwjaarsborrel komt de teruggetrokken leven leidende ex-commando Daan Rekkema in contact met Katinka Vos. Nadat de twee de nacht samen hebben doorgebracht, verdwijnt Katinka even plotseling als dat ze in zijn leven verscheen. Als Daan haar denkt te zijn vergeten, keert ze terug in zijn leven. Hoe beter hij haar echter leert kennen, hoe meer mysteries ze lijkt op te werpen.

Met welk doel zoekt de vrouw contact met Daan? Heeft de gruwelijk moord op een zakenman in een hotel nabij Assen en haar eigen tumultueuze verleden er iets mee te maken?

Tijdens een speurtocht naar de werkelijke reden van Katinka’s toenadering, raakt Daan steeds meer betrokken bij organisaties van wie hij het bestaan niet had kunnen vermoeden. Als het uiteindelijke doel bekend wordt, komt Daan voor de meest moeilijke beslissing van zijn leven te staan. Een beslissing die verstrekkende gevolgen voor alle betrokkenen zal kunnen hebben.

Desillusie speelt zich af tegen de duistere achtergrond van intriges en bedreigingen en kenmerkt zich als een wanhopige zoektocht om het verleden te ontvluchten.

Paperback
blz.: 318
Formaat: 17x24 cm
ISBN: 978-94-6008-211-5

Levertijd 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Vergeten
Vergeten - €21,08
Groningen als decor van een bijna onmogelijke zoektocht.
Dagboek
Dagboek - €21,08
Samantha Vos leeft een relaxed leventje op Texel, maar daar komt abrupt een einde aan...
Urle - boek 3: Sablas-Tra
Laatste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de vrede op de planeet Urle probeert terug te winnen.
Urle boek 2 - Ovior

Tweede boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de planeet Urle probeert te redden van de dreiging van de inmenging van de wrede godheid Ovior.

Urle, Boek 1 - Trich

Eerste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander zich wanhopig staande probeert te houden in een vreemde wereld die toch ook weer zo bekend lijkt.

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld - €21,08

Tijdens een week in september probeert een wanhopige man een geheim te onthullen dat zal leiden tot een schok in Nederland.

Proefvaart
Proefvaart - €21,59

Tijdens de proefvaart van een nieuw schip voor de rederij vindt er een brute overval plaats.

Als twee vliegen
Al snel na zijn terugkeer in de maatschappij wordt ex-gedetineerde Klaas Hoitinga geconfronteerd met een moord. Teleurgesteld in zijn omgeving grijpt hij met beide handen de kans om op zoek te gaan naar een schat in het uitgestrekte Amazonegebied van Brazili