Kirjaboek: kirjaboek.nl | Spiegelbeeld | Peter Siepelinga
Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Peter Siepelinga
Prijs: €21,08
ISBN 9789460081019
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Na de moord op zijn gezin heeft de gewezen zakenman Ruud Lokkingen geen zin meer in het leven en ziet geen andere mogelijkheid dan zelfmoord plegen. Hij neemt een pil die volgens de fabrikant na precies één week zijn fatale werk zal doen.

Nadat Ruud de pil heeft genomen, ontvangt hij een mysterieus telefoontje waarin hem informatie met betrekking tot de moord op zijn gezin wordt verstrekt. Aarzelend gaat hij op onderzoek uit. Wanneer hij dichter bij de waarheid komt, wordt hij door onbekenden op verschillende manieren bedreigd. Deze onbekenden willen tegen een zeer hoge prijs de ontluisterende waarheid beschermen en deinzen nergens voor terug. Er ontstaat voor Ruud een race tegen de klok om enerzijds de achtergrond van de moord op zijn gezin te ontrafelen en anderzijds de werking van de zelfmoordpil ongedaan te maken.

Tijdens een week in september probeert een wanhopige man, in een aaneenschakeling van spanning, mystiek en bedreiging, in en rondom de stad Groningen een geheim te onthullen dat zal leiden tot een schok in Nederland. Of hij daar voldoende tijd voor krijgt en welke opoffering het hem, naast het verlies van zijn gezin, vergt, wordt duidelijk in dit derde boek van Peter Siepelinga.

blz.: 318
Formaat: 17 x 24 cm
ISBN: 978-94-6008-101-9
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Vergeten
Vergeten - €21,08
Groningen als decor van een bijna onmogelijke zoektocht.
Dagboek
Dagboek - €21,08
Samantha Vos leeft een relaxed leventje op Texel, maar daar komt abrupt een einde aan...
Desillusie
Desillusie - €21,08
Desillusie speelt zich af tegen de duistere achtergrond van intriges en bedreigingen
Urle - boek 3: Sablas-Tra
Laatste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de vrede op de planeet Urle probeert terug te winnen.
Urle boek 2 - Ovior

Tweede boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de planeet Urle probeert te redden van de dreiging van de inmenging van de wrede godheid Ovior.

Urle, Boek 1 - Trich

Eerste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander zich wanhopig staande probeert te houden in een vreemde wereld die toch ook weer zo bekend lijkt.

Proefvaart
Proefvaart - €21,59

Tijdens de proefvaart van een nieuw schip voor de rederij vindt er een brute overval plaats.

Als twee vliegen
Al snel na zijn terugkeer in de maatschappij wordt ex-gedetineerde Klaas Hoitinga geconfronteerd met een moord. Teleurgesteld in zijn omgeving grijpt hij met beide handen de kans om op zoek te gaan naar een schat in het uitgestrekte Amazonegebied van Brazili