Kirjaboek: kirjaboek.nl | Doet het pijn, mam | Marianne van Bommel
Doet het pijn, mam

Doet het pijn, mam

Marianne van Bommel
Prijs: €30,33
ISBN 9077764453
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
Rashid?s verhaal is het verhaal over een dappere jongen, die het niet kon winnen van een oneerlijke ziekte. Mijn verhaal over zijn ziekte en sterven is onlosmakelijk verbonden met mijn eigen strijd om zonder Rashid door te gaan. Hoe kon ik mijn verdriet om het overlijden van mijn kind opschrijven zonder deze strijd, de veranderingen in mezelf, de moeite om weer te ?leven?? Ik ben vol bewondering voor mijn kind, dat dapper elke behandeling doorstaan heeft, maar toch bleef lachen en mij vaak tot troost was. Ik was het wel, die hem steunde en hielp, maar zijn energie, zijn levenslust en zijn humor hielden mij op de been. Ik begreep pas goed wat mijn kind voor mij betekend heeft, toen hij er niet meer was?.
Voor u ligt het resultaat van alle dagboeken die ik schreef vanaf het moment dat de diagnose Kanker bij Rashid gesteld werd. Mijn vreugde, mijn verdriet, mijn angst, mijn pijn, mijn zorgen om mijn oudste zoon Karim, mijn teleurstellingen; alles schreef ik op, voor Rashid, aan Rashid. Als Rashid was blijven leven, was dit boek nooit uitgegeven. Omdat hij is overleden, deel ik mijn dappere held met u, omdat ik wil dat zijn naam genoemd blijft.

Marianne van Bommel

Marianne van Bommel is 36 jaar, gescheiden en moeder van twee zoons van 6 en 8 jaar als bij haar jongste zoon Rashid een levensbedreigende hersentumor wordt geconstateerd. Na een lange periode van behandelen bleek de tumor ongeneeslijk. Rashid stierf toen hij 8 jaar oud was

ISBN: 90-77764-45-3
blz.: 700
formaat: paperback 17x24
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen